Lokalize: Ege Çubukçu: Timeline

Lokalize: Ege Çubukçu: Timeline

Tarihler: 27 Ocak 2023 Cuma ~ 27 Ocak 2023 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Avantajlı 1. Dönem - ₺132,00 Öğrenci - ₺55,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2023 ~ Oca 27, 2023

2005 yılında müzik dünyasına, damga vuran albümü “1 Gün” , “Yaz Geldi", "Hey DJ" gibi hit parçalarla giriş yapan Ege Çubukçu, piyasaya her dönem taze soluk katmış, standartların üstünde soundlar ile kendine yer edinmiş özel bir isim.

2023 yılında çıkaracağı yeni albümünden önce, 27 Ocak akşamı Lokalize kapsamında Ege Çubukçu zaman tüneline konuk oluyoruz!

2010’ların başından itibaren üst üste çıkardığı single çalışmalar (“Kanatlanıp Uçacaksın”, “Yolumuz Aynı”, “Parti İstanbul”) ve son 5 yılda yarattığı “Derya/Badd’trip” konsepti ile dinleyicilerine, onlarca farklı müzik tarzında üretimler sundu. 2022 yılında çıkardığı “OLALA” & Kenan Doğulu düetli “What’s Love” ile modern müziği özlenen 2000’ler başı ruhunun pozitif melodileriyle harmanlayarak kulaklara ve gönüllere hitap etti.

Ege Çubukçu sahnesi, kariyerinin en başında ona ilham veren parçalar, hip hop zaman çizgisi üstünde tarihin unutulmaz rap şarkılarının performansları ile zengin bir repertuvara sahip. Sahnede Ege’yi izlerken kendine has anlatımı ile müziğin geçirdiği evrime şahit olacak, daha önce duymadığımız hikayeleri ile Ege Çubukçu hitlerinde coşkuyla dans edeceksiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT