Lokalize: Sedef Sebüktekin

Lokalize: Sedef Sebüktekin

Tarihler: 04 Kasım 2022 Cuma ~ 04 Kasım 2022 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Avantajlı 1. Dönem - ₺99,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2022 ~ Kas 4, 2022

Romantik ve varoluşsal sorularını sorarken, kendisi gibi kafası karışıkları dansa davet eden Sedef Sebüktekin, 4 Kasım akşamı Lokalize serisi kapsamında %100 Studio’ya geliyor!

“Unutmam Lazım”, “Çıplak”, “Sen İstersin” ve son teklisi “Uyu” gibi sevilen şarkılarıyla romantic denizlerde yüzeceğimiz bir akşam için herkesi Zorlu PSM’ye bekliyoruz!

Sedef Sebüktekin

İstanbul doğumlu Sedef, müzik hayatına lise yıllarında davul çalarak başladı. Aynı zamanda, gitarda besteler yaptı ve şarkılarını seslendirmeye başladı. Üniversite yıllarında odasında başladığı kayıtlarla ”Kısalar” adını verdiği; her hafta besteleyip, kaydedip yayımladığı 1 dakikalık şarkılar, müziğini insanlarla paylaşmak adına attığı ilk adım oldu.

2015’te Sofar İstanbul’da seslendirdiği Canozan şarkısı “Bul Beni” ile daha geniş bir kitlenin ilgisini çekti. Ardından 2016-2017 yıllarında “Hayalin Kadar”, “Deli Değilsin” ve “Bugün İçicem” gibi yine kendi evinde kaydettiği ve kendi halindeki ruhunu yansıtan şarkılarıyla yoluna devam etti.

2017-2018’de “Sen İstersin”, “Seni Uyurken İzlemek” ve “Kayboluyorum” gibi elektronik öğelerle buluşturulmuş şarkıların yanı sıra “Günler Kısa” gibi akustik şarkılar da üretmeye ve paylaşmaya devam etti. 2018 yılında Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan Muhafız’da “Kayboluyorum” şarkısına yer verildi. 2019’da “Ara”, 2020’de “Unutmam Lazım” “Gözün Doysun” ve ”Uzaktan” teklilerini çıkardı.

2021 Ocak ayında Nova Norda, Birkan Nasuhoğlu ve Canozan ile beraber 21 günde kaydettikleri 8 şarkılık proje albüm ‘Evde’ yayımlandı ve Mart ayında solo şarkısı “Çıplak” ile dinleyicisiyle tekrar buluştu.

Sanatçı melankolik bir ruh halinde salınma hissi uyandıran şarkılarını paylaşmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT