Lokalize: The Away Days

Lokalize: The Away Days

Tarihler: 12 Aralık 2021 Pazar ~ 12 Aralık 2021 Pazar 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Genel Satış - 110,00 ₺ Öğrenci - 88,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2021 ~ Ara 12, 2021

Lokalize: The Away Days – 12 Aralık 2021 – Turkcell Platinum Sahnesi

Yerküre etrafındaki seyahatleri akorlarına akseden; dünya çapında büyük bir hayran kitlesi elde eden The Away Days, 12 Aralık akşamı Zorlu PSM’nin sevilen serilerinden Lokalize kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

Dünya çapında müzikseverlerin radarında olan SXSW, The Great Escape, Glimps ve United Islands gibi festivallerde sahne alan The Away Days; Avrupa’da konser salonlarını dolduran şahane konserlere imza attıktan sonra, Portishead, Massive Attack, Belle & Sebastian, Wild Beasts, Paul Banks, Unknown Mortal Orchestra, Owen Pallett, Local Natives, Morcheeba gibi gruplardan önce sahne aldı.

Klasik indie-rock tınılarından shoegaze, dream pop ve psychedelic atmosferlerine geçiş yapan grup, birçok single’ın ardından beklenen ilk albümleri ‘Dreamed at Dawn’u 2017 Mart ayında yayımladı.

Albümün dinleyiceliryle buluşmasından bu yana üç Avrupa turnesi tamamlayan grup, yurtiçi konserlerine de devam etti. Geçtiğimiz senelerde "Designed", "Sadness Will Last Forever" teklilerini yayınlayan The Away Days, geçtiğimiz aylarda da yeni single'ları "How Many Times"ı yayınladı.

Yeni bir döneme adım atan The Away Days, 12 Aralık akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki konserlerinde hem henüz yayınlamadıkları yeni şarkıları hem de "Layers", "World Horizon" gibi popüler şarkılarıyla dinleyicileriyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT