Love Over Entropy

Tarihler: 11 Şubat 2017 Cumartesi ~ 11 Şubat 2017 Cumartesi 11 Şubat 2017 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TLNormal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVIP: 88.00 TL*Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2017 ~ Şub 11, 2017
Uzun zamandır beklenen isim Love Over Entropy, 11 Şubat Cumartesi gecesi elektronik müziğin yeni mabedi Warehouse’ta.

Love Over Entropy
20 yılı aşkın süredir müzik yapan Love Over Entropy için elektronik müziğin kitabını yazdı desek yanlış olmaz!
90’ların melodileri ve techno’nun erken dönemlerindeki ritimleri setlerinden eksik etmeyen bu dahi 2013 yılında çıkardığı ‘Off The Grid’ EP’si ve ardından gelen “Tonii” Dixon tarafından çok beğenilip remiks’lenince dünya çapında bir yaz hiti haline geldi. 

Alican
Murat Uncuoğlu ile birlikte kurdukları Teknikal Rotation adlı plak şirketleriyle MANDY, Richie Hawtin, Sasha ve Luciano gibi dünyanin en önemli DJ'lerinin de dikkatini çeken Alican, Get Physical Music, Connected, Tenampa, Global Underground gibi dünyanın önde gelen plak şirketlerinden yayınladığı prodüksiyonlarıyla da tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Aynı zamanda uzun yıllardan beri sürdürdüğü Indigo müzik direktörlüğü ve resident DJ’liğinin yanında FG 93.7'nin en çok dinlenen programlarından birini yapmaya devam ediyor.

Ogsan
Pek çok kişi için Ogsan’ın tarzı “make you dance” kavramı olarak kafalara kazındı.  Küçük yaştan beri dinlediği müzikleri çalan Ogsan’ın tercihini kısaca “oldschool” diye tanımlamak yanlış olmaz. Set’lerinde de “gri” rengi temsil eden Ogsan’ın adını Warehouse sahnesinde sık sık duyacağız. 

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT