Lukas Lauermann

Lukas Lauermann

Tarihler: 21 Şubat 2018 Çarşamba ~ 21 Şubat 2018 Çarşamba 19:30

Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 25TL, Öğrenci: 15TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: İstiklal Cad. No: 161-161/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Faks: 0212 293 07 23

Web: http://www.ykykultur.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2018 ~ Şub 21, 2018

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, müzisyenliğinin yanı sıra aranjör ve besteci olarak da tanınan Viyanalı genç çellist Lukas Lauermann’ı ağırlıyor. İstanbul Avusturya Kültür Ofisi tarafından Yapı Kredi Kültür Sanat’ın ev sahipliğinde düzenlenen konser, 21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 19:30’da Loca’da.

Loca, Viyanalı genç çellist Lukas Lauermann’ı ağırlıyor. Müzisyenliğinin yanı sıra aranjör ve besteci olarak da tanınan Lauermann, pek çok müzik grubu ve müzisyenle işbirliği yaptı, önemli tiyatro oyunları ve performanslar için müzikler besteledi.

Bu işbirliklerinin pek çoğunun ürünleri albümlerde yer aldı. Sonunda geçen yıl, kendi bestelerinden oluşan ilk solo albümü How I Remember Now I Remember How’ı çıkaran sanatçı, İstanbul’a, albümünün tanıtım turnesi kapsamında geliyor. İstanbul Avusturya Kültür Ofisi tarafından Yapı Kredi Kültür Sanat’ın ev sahipliğinde düzenlenen konserde Lauermann “sınırlara kulak asmayan modern klasik müzik” olarak tanımladığı müziğini İstanbullularla buluşturacak. Lauermann’ın müziği, yine sanatçının ifadesiyle, “bizi çevreleyen her yere – hafıza mekânlarına, duygu odalarına, özlem diyarlarına” davet ediyor dinleyiciyi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT