M.A.N.D.Y.

Tarihler: 19 Aralık 2008 Cuma ~ 19 Aralık 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 30 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Kazım Karabekir Cad. No: 1 Silahtar Mahallesi, Eyüp 34060 İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2008 ~ Ara 19, 2008
Minimal Techno’nun en saygın isimlerinden M.A.N.D.Y. Otto Santral’de
19 Aralık 2008, Cumartesi günü minimal techno müziğinin kurucusu olarak nitelendirilen dünyaca ünlü Alman ikili M.A.N.D.Y’den Patrick, önceki unutulmaz performansı hafızalarımızdan silinmeden bir kez daha DJ Set’i ile Otto Santral’de sahne alacak. 23.00’de başlayacak gecenin ev sahipliğini Batu yapacak. Biletler Biletix’de..

M.A.N.D.Y hakkında;
M.A.N.D.Y. (Get Physical Music, Berlin): M.A.N.D.Y.’nin varlığı 20 sene önce Almanya - Fransa sınırındaki Saarbrücken’deki bir tenis kortunda Patrick Bodmer ile Philipp Jung’un tanışmasıyla başlıyor. Bir sonraki görüşmelerinde ise hayat boyu sürecek olan dostluklarının ve müzikal ortaklıklarının temeli atılıyor. Neden sonra Patrick ve Philipp 25 yaşlarındayken Frankfurt’ta tekrar bir araya gelerek dönemin Alman house ve techno’su etrafında şekillenen bir hayata adım attılar. Philipp, Snap’in plak şirketi için çalışırken Patrick sanat eğitimi görmeye devam etti. İlk müzikal faaliyetlerine ise yerel bağımsız şirketlerden yayınlanan kayıtlarla ve resmi olmayan Lust partilerinde DJ’lik yaparak başladılar. 1997 senesinde, kariyer kaygıları önce Philipp’i Köln’de Jive’da çalışmaya ardından da Patrick’i Berlin’de V2 için çalışmaya itti. Sonraki seneler de müzik işleriyle ve buldukları her fırsatta DJ’lik yapmakla geçti. Frankfurt’taki Monza Club’dan DJ T ve Patrik’in (The Sunsetpeople) onları bir partide dinleyip çok beğenmesiyle 2001 senesinden itibaren Monza’da resident’lık şansını elde ederler. Aynı sene Saarbrücken’den Frankfurt’a taşınan dostları Booka Shade ile birlikte çalışmaya başladılar ve bir plak şirketi kurulması fikri ortaya çıktı.
M.A.N.D.Y.’nin ilk resmi kaydı olani Galleon için yaptığı remiksin büyük satış rakamlarına ulaşmasının ardından ikiliye DJ’lik teklifleri yağsa da piyasadan uzakta kalmayı tercih ettiler. Bir sonraki hamleleri ise yakın çevrelerindeki arkadaşlarının yeteneklerinden yararlanarak Booka Shade ve DJ T ile kurdukları plak şirketi Get Physical’dır. Get Physical dans pistlerine, disko aşklarına ve takıntıları Olivia Newton-John’a bir saygı duruşudur. 2002 senesinde M.A.N.D.Y., Booka Shade ile birlikte yeni yaratıcılık ve üretim arayışlarına girmek için Berlin’e taşındı. 2004 senesinde Get Physical için yayınladıkları ilk miks albümü isimlerini Avrupa’dan öteye taşıdı. M.A.N.D.Y. remiksleriyle de aranan isimlerden biri haline geldi ve The Knife, Fisherspooner, Sugababes ve Hans Peter Lindstrom gibi isimlerle çalışma şansını yakaladılar. M.A.N.D.Y. için yaptıkları sadece bir iş değil ve yalnızca başarıyla ilgili değil. Önemli olan sadece ortaklık, arkadaşlık ve düşlerinin gerçekleşebildiğini görmek.
www.myspace.com/getmandy
Bilet fiyati: 30 YTL
Otto Santral organizasyonlarinin biletleri www.biletix.com adresinden ve etkinlik günü Otto Santral’den temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT