Mare Nostrum

Mare Nostrum

Tarihler: 20 Haziran 2022 Pazartesi ~ 20 Haziran 2022 Pazartesi 21:00

Yer: Fransız Sarayı

Ücret: 1. Kategori - ₺500,00 2. Kategori - ₺400,00 3. Kategori - ₺280,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2022 ~ Haz 20, 2022

Fransız Sarayı’nın, her bir köşesi asırların sesi olan dokusunda, Fransız akordeoncu Richard Galliano, Sardinyalı trompetçi Paolo Fresu ve İsveçli piyanist Jan Lundgren’den oluşan üçlü, son kayıt çalışması Mare Nostrum ile müzikseverlerle…

Mare nostrum, Latince hem Akdeniz’e verilen isim hem de “bizim denizimiz” anlamını taşıyor. Büyük bir denizin çevresinde yaşayan halklar, alışkanlıklar, nesilden nesile aktarılan duygular ve kimi zaman ifadeler adeta tek bir atmosferde, kültürlerin kuşatıcılığı ve kapsayıcılığında o biricik, ortak anlamı yakalıyorlar. Fresu, Galliano ve Lundgren de böyle… Dünya çapında sayısız dinleyici, onların müziklerinde hayat bulan “Avrupa'nın sesiyle” büyüleniyor. Cazın sınırlarını, kendi köklerini araştırarak genişleten üçlü, denizin yaşamlarındaki rolünü, sürekli bir varlık, ilham kaynağı, düşsel yolculuk ve karşılaşmanın başlangıç noktası olarak görüyor.

Onlar, aynı zamanda, deneyimlerini modern caz alanında gerçekleştirdikleri çok sayıda projeye yansıtan, sınırları aşan ve türleri birbirine bağlayan müzisyenler... Yorumlarındaki şiir, müziğe olan aşkları aralarındaki bağı oluşturuyor ve yeni albümlerinde bunu her zamankinden daha fazla gerçekleştiriyorlar.

Mare Nostrum İstanbul’da, şehre maviliğini veren denizin kokusunda Fransız Sarayı’nda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT