Mario Frangoulis & Friends

Tarihler: 09 Ağustos 2009 Pazar ~ 09 Ağustos 2009 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 66,00 TL - 82,00 TL - 97,50 TL - 107,50 TL - 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve www.bkmonline.net ve Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2009 ~ Ağu 9, 2009
GERÇEK BİR AKDENİZLİDEN GERÇEK BİR AKDENİZ KONSERİ
Mario Frangoulis İstanbul’da…

“Mario & Friends 2 ...It Makes The World Go Around adlı son albümüyle unutulmayan Akdeniz parçalarını dünyanın en önemli sanatçılarıyla yorumlayan dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis, sürprizlerle dolu, eğlenceli ve unutulmayacak muhteşem performansı ile Ağustos’da İstanbul’da olacak!

Pavarotti’nin tahtına en yakın aday olarak gösterilen Mario Frangoulis, son albümünün tanıtım turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. 9 Ağustos’da İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak olan dünyaca ünlü tenora sahnede müziğin üç dev ismi eşlik edecek. “Meyra ve Dört Tenor” adlı son albümüyle Türkiye’de fırtınalar estiren, ülkemizin en önemli sopranoları arasında yer alan Meyra ve Frances Ruffelle, George Perris bu olağanüstü konserde Mario Frangoulis’le aynı sahneyi paylaşacaklar.

“Mario & Friends 2 ...It Makes The World Go Around adlı son albümüyle dünya müzik otoritelerinin dikkatini yeniden üzerinde çeken, geçtiğimiz yıl İstanbul’da gerçekleştirdiği konserinden hala övgüyle bahsedilen genç ve başarılı tenor Mario Frangoulis, bu yılki konserleri daha da renkli ve daha da hareketli hale getirecek muteşem bir repertuvar hazırladı. Bu özel konser serisinde sanatçının son albümünden seslendireceği parçaların yanı sıra, unutulmayan Akdeniz parçalarının daha enerjik ve çok daha eğlenceli bir formda yorumlandığı ve düetlerle zenginleşen eşsiz bir eğlenceye tanık olacaksınız.
Biletler tükenmeden yerinizi ayırın!

- 6 yaş ve üstü bilete tabidir.6 yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmaz.
- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına ulaşımda DENTUR teknelerini tercih edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT