Martin Dawson

Tarihler: 24 Mart 2012 Cumartesi ~ 24 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam 28.50 TL, Öğrenci 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2012 ~ Mar 24, 2012

2010 başlarında King Roc yerine kendi adıyla production yayınlamaya başlayan Martin Dawson, yalnızca 12 ay içinde başarılı işlere imza atı. Cocoon, Crosstown Rebels, Get Physical, 2020vision, Off recordings ve Moodmusic gibi en önemli house labellar ile çalıştı.

Kendi adıyla kariyerine devam etme kararının ardından oldukça verimli bir dönem geçiren Martin Dawson’ın, 2009 yılında yayınladığı albümü, Dj Mag ve 10/10 by IDJ Mag tarafından ayın albümü seçildi.

Jamies Jones ve Skream gibi isimler ile birlikte DJ Mag’da En İyi İngiliz prodüktör ve artist dalında aday gösterilen Martin Dawson, partneri Giles Smith ile Two Armadillos etiketiyle kendi genresi dışında da production yayınlamaya devam etti.

Stüdyoya kapanıp production yapma tutkusunun yanı sıra, Martin’in dj’liğe olan tutkusu da sorgulanamaz. Doğu Avrupa’dan Güney Amerika’ya, Avusturalya’dan Asya’ya önemli festival ve kulüplerde performans sergiledi. Laurent Garnier, Tiefschwarz, Radioslave, D'Julz, Solomon, Nick Curly ve Luciano gibi elektronik müzik piyasasının en saygın isimleri tarafından desteklendi.

2010 yılının çoğunu Glimpse, Andre Crom ve Catz’n Dogz ile stüdyoda geçiren Martin, Two Armadillos bünyesinde de çalışmasını sürdürdü. 2011 yılında yayınladığı Sunday Smoking LP’si ile elektronik müzik piyasasına bomba gibi düşen Martin, Think About It parçasıyla Beatport Chart’larda üst sıralarda yer aldı.

Martin Dawson 24 Mart Cumartesi gecesi, SaveAS Music katkılarıyla Indigo’da Istanbullu dans müziği severler ile buluşuyor. Açılışı Kaan Düzarat’ın yapacağı gecenin after’ı Mr. Sür’den.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT