Max Emanuel Cencic - Armonia Atenea Barok Topluluğu

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 12 Kasım 2014 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Kas 12, 2014

Dünyaca ünlü kontrtenor Max Emanuel Cencic'e Georg Petrou şefliğindeki Armonia Atenea Barok Topluluğu'nun eşlik edeceği konser 12 Kasım'da CRR Konser Salonu'nda gerçekleşiyor.

Kontrtenor: Max Emanuel Cencic

Armonia Atenea Barok Topluluğu
Şef: Georg Petrou

Program
H. Adolf Hasse (1699- 1783): İl cantico de tre fanciulli, Tigrane, İl trionfo de Clelia,Olimpiade, Siroe re di Persia, Tito Vespasiano operalarından aryalar; Artemisia, Siroe re di Persia operalarından uvertürler, Mandolin Konçertosu ve Fa Majör Konçerto

Tek bir besteci üzerine kurulu nefes kesici bir konser!  

Avrupa'nın en önde gelen kontrtenorlarından, kariyerinde başarıdan başarıya koşan Max Emanuel Cencic, olağanüstü bir konser projesi kapsamında Türkiye'ye ilk defa geliyor. Meslektaşı Philippe Jaroussky ile birlikte alanında Avrupa'da adından en çok söz ettiren Hırvat kontrtenor, yaptığı kayıtlarla Avrupa'nın en prestijli ödüllerini kazandı.

Cencic'in düzenli olarak çalıştığı şefler arasında William Christie, Riccardo Muti, Rene Jacobs ve Emmanuelle Haim gibi dünyaca ünlü isimler bulunmaktadır.

Max Emanuel Cencic; yaşadığı dönemde "müziğin babası" olarak değerlendirilen ve üretken kariyeri boyunca vokal müzik ve özellikle opera için yaptığı bestelerle müzik tarihinde saygın bir yeri olan Alman besteci Johann Adolf  Hasse'nin incelik, zarafet, ustalık dolu dramatik ve virtüoz aryalarını Türkiye'de ilk defa seslendirecek. Hasse'nin zarif Mandolin Konçertosu'nun da seslendirileceği konserde, Cencic'e barok müziğin gittikçe ünlenen topluluklarından Armonia Atenae ve usta şef Georg Petrou eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT