Melihat Gülses ile Bol Ahenk

Tarihler: 10 Şubat 2012 Cuma ~ 10 Şubat 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 100.00 TL - 80.00 TL - 60.00 TL - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Türker İnanoğlu Maslak Show Center Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457, Darüşşafaka Kampüsü yanı Maslak, Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2012 ~ Şub 10, 2012

Melihat Gülses ile Bol Ahenk Konseri 10 Şubat’ta TİM Maslak Show Center'da

Konuk Sanatçılar:
Ghada Shebeir (Lübnan)
Sofia Papazoglou (Yunanistan)

TİM Maslak Show Center'da, ilk defa gerçekleştirilecek olan "Melihat Gülses ile Bol Ahenk" isimli Türk Müziği Konserinde sanatçı müziğimizin klasik, neoklasik, fantezi, kanto, tango, türkü gibi çeşitli formlarının en seçkin örneklerini, Şef İhsan Özer yönetiminde ve Türk Müziğinin geleneksel enstrümanlarının da yer aldığı 60 kişilik senfonik bir orkestra olan "Orkestra Pera ve Korosu" eşliğinde seslendirecektir.

Konserin repertuarı, Sadettin Kaynak (Damlalar), Mesut Cemil (Martılar), Kaptanzade Ali Rıza Bey (Denizde Akşam), Neveser Kökdeş (Kuş Olup Uçsam), Alaeddin Yavaşça (Ne Bildin Kıymetim), Cinuçen Tanrıkorur (Günaydınım), Şekip Ayhan Özışık (Senede Bir Gün), Yalçın Tura (Kasımpaşa Kıyıları Tersane) gibi Türk Müziğinin çok önemli bestekarlarının eserlerinden oluşmaktadır.

Ayrıca Lübnan'ın tanınmış sanatçılarından olan Beyrut Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Ghada Shbeir ile Yunanistan'ın ünlü rembetiko sanatçılarından Sofia Papazoglou bu konsere konuk olarak katılacaklar ve bu üç komşu ülkenin ortak müzik repertuarından seçilmiş sevilen eserleri birlikte seslendireceklerdir.

Sadece 10 Şubatta sergilenecek olan bu tek performanslık özel konseri sakın kaçırmayın...

- Fotoğraf makinası, video kamera kesinlikle içeriye alınmayacaktır.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT