Metronomy presented by %100 Music

Metronomy presented by %100 Music

Tarihler: 20 Nisan 2022 Çarşamba ~ 20 Nisan 2022 Çarşamba 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Genel Satış - Tam - ₺297,00 18 Yaş Altı / Uzak Görüş - ₺198,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2022 ~ Nis 20, 2022

Elektronik müziği en yaratıcı şekilde rock ile birleştiren ve indie elektronik müziğin en sevilen isimlerinden Metronomy, %100 Music katkılarıyla 20 Nisan 2022'de Zorlu PSM’de unutulmaz bir performansa imza atacak!

Multi-enstümantalist ve prodüktör Joseph Mount tarafından 1999’da, İngiltere’de bir yan proje olarak kurulan Metronomy, kısa sürede indie elektronik müziğe yön verecek mertebeye ulaştı. Klavye/saksafoncu Oscar Cash ve klavye/bas gitarist Gabriel Stebbing’in gruba katılmasıyla birincil öncelik haline gelen Metronomy, enerjik canlı performansları ve Britney Spears, U2 ve Gorillaz gibi grupların şarkılarına yaptıkları cover’larla dikkatleri üzerine çekti. 2005’te Holiphonic Records etiketiyle ilk single’larını, 2006’da da çıkış albümleri “Pip Paine (Pay the £5000 You Owe)’u yayınladılar. 2007’de Because Music etiketine geçtiler ve “Nights Out” albümleri, “Heartbreak”, “My Heart Rate Rapid” gibi single’larıyla daha geniş kitlelere ulaştılar. 2011’de uluslararası başarı yakalayan, Mercury Music Ödülü’ne aday gösterilen ve Birleşik Krallık listelerini altüst eden “The English Riviera” albümlerini piyasaya sürdüler. Başarı silsilelerini iki albüm daha takip etti ve grup dünyanın en büyük festivallerinde, en prestijli salonlarında sahne aldı. Bu süreçte Coldplay’in Amerika turnesinde onlara eşlik ettiler, dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld ile albüm lansman çalışmaları yaptılar ve büyük markalarla özel projelere imza attılar. 17 şarkıdan oluşan, 2019’un Eylül ayında yayınladıkları son albümleri “Metronomy Forever”, 2016’da çıkardıkları “Summer 08” albümünün devamı niteliğinde. Bugüne kadarki en uzun, en renkli ve en çeşitli üretimlerini ortaya koyan, elektronik ve rock müziklerini en yaratıcı şekilde bir araya getiren Metronomy, %100 Music katkılarıyla 20 Nisan'da Zorlu PSM'ye konuk oluyor!

“Altıncı albümünüzü yayınlayamak üzereyseniz ve müzik alanında bir kariyer inşa ettiğinizi düşünüyorsanız, bir “müzikal mirasınız” olduğunu hissediyorsunuz. Metronomy olarak yaratılışın başlangıcından günümüze kadar varolduğumuza dair bir mitolojiyi yaratabileceğimi ve sonsuza kadar da burada olacağımızın fikrini sevdim.” - Joseph Mount 2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT