Michael Wollny's [Em]

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 20 Haziran 2012 Çarşamba 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 14-18 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Haz 20, 2012

Michael Wollny, Piyano
Eva Kruse, Kontrbas
Eric Schaefer, davul

“Wollny’nin sahip olduğu ilham gücü ve hayret verici yetkinlik, kim bilir Alman cazının ne noktalara ulaştıracak! Hiç şüphe yok ki, yenilenen Alman cazının en önde gelen sanatçılarından biri.”

Son yıllarda, caz çağdaş müzikle birleşerek türler ötesi bir müziğe dönüşmektedir. 2005’teki ilk kaydından bu yana Michael Wollny ve grubu [Em], bu dönüşümün Almanya’daki en önemli kanıtıdır.

Die Zeit tarafından "dünyanın en heyecan verici piyanolu üçlüsü" olarak tanımlanan [Em], Almanya’nın en yaratıcı piyanistlerinden Michael Wollny, kontrbasçı Eva Kruse ve baterist Eric Schaefer’den oluşmaktadır.

Son yıllarda caz basınının en çok yer verdiği müzisyenlerden biri olan Wollny, The Financial Times Deutschland tarafından "Alman cazının kuyruklu yıldızlarından biri" olarak tanımlanmıştır.

[Em]’in müziği ilhamını sadece caz geleneğinden değil, aynı zamanda Stravinski’den Kurtag’a, Avrupa müziğinden; romantik dönem şairlerinin karanlık sembolizminden ve 21. yüzyıl drum & bass müziğinden almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT