Milky Chance

Milky Chance

Tarihler: 27 Haziran 2018 Çarşamba ~ 27 Haziran 2018 Çarşamba 27 Haziran 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Kapı : 120.00 TL Tam - 100.00 TL Öğrenci - 85.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2018 ~ Haz 27, 2018

Uluslararası müzik sahnesinin parlayan yıldızı Milky Chance, dillerden düşmeyen şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile 27 Haziran’da Zorlu PSM’de!

Alevlenmeden önce her ateş, bir kıvılcıma ihtiyaç duyar. Milky Chance için bu kıvılcım, “Stolen Dance” şarkısı oldu.  Hype Machine’de hakkında en çok konuşulan şarkı seçilen, onlarca ülkede haftalar boyu bir numarada kalan parçayı, “Down by the River” ve “Flashed Junk Mind” isimli parçalar izledi. “Stolen Dance” ve diğer şarkıları içeren ilk albümleri “Sadneccessary” de yine aynı yıl içinde yayınlandı.

Doğma büyüme Kasselli olan Alman ikili Clemens Rehbein ve Philipp Dausch, Milky Chance yolculuğuna çocukluk arkadaşı olarak başladılar. Kassel’in müzik hayatlarında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Philipp, “Büyük şehir hayatı tarafından rahatsız edilmeden gerçekten yapmak istediğin işe odaklanmak her şeyi daha kolaymış gibi hissettiriyor.” sözleriyle devam ediyor.  İyi iki dost olarak üniversiteden sonra bir otobüsle Avrupa’yı gezme hayalleri, “Stolen Dance” sayesinde başka bir boyuta taşnıyor. İkilinin yolculuğu Glastonbury’nin çimlerinden Coachella’nın çölüne ve Lollapalooza sahnesine kadar taşıyor.

Konserden konsere koşan, ve gün geçtikçe ününü katlayan Milky Chance için yolda olmak ne kadar önemliyse, evde olmak da bir o kadar değerli. Yumuşak ama karakterli melodilerinde da görülen bu ikilik, Milky Chance’in hem yeni’den hem de var olandan beslendiğinin en büyük kanıtı.

2014 tarihli Sadnecessary’nin yankıları devam ederken, 2017 yılında “Blossom” ve “Cocoon” isimli parçaların ardından “Blossom” isimli ikinci albümlerini sevenleriyle buluşturdular.  Durabilmeyi, kendimize dönüp bakabilmeyi anlatan albüm, en az Sadnecessary kadar ses getirdi

Milky Chance’in taklit edilemeyen, biricik sound’u, içerisinde folk, reggae, elektronik ve pop gibi pek çok farklı türü barındırıyor.

Kapı Açılış 21:00
Milky Cahance 22:00

** Paycell Card sahipleri ZORLU PSM’de seçili etkinliklerde %25 indirim kazanıyor. İndirimden faydalanmak isteyen müşteriler; Turkcell Mağazalarından ve turkcell.com.tr’den Paycell Card satın alıp ya da Paycell uygulamasından sanal Paycell Card oluşturabilirler.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler. - Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Öğrenci biletleri sınırlı sayıdadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT