Milva

Tarihler: 23 Ekim 2008 Perşembe ~ 23 Ekim 2008 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sabancı Gösteri Merkezi

Ücret: Tam:15,00 YTL, Öğrenci: 10,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, SGM Gişe

Adres: Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0 216 483 90 00 - 483 90 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2008 ~ Eki 23, 2008
Milva
İtalyanların, uzun kızıl saçlarından ötürü “Milva la Rossa / Kızıl Milva” lakabıyla anılan dünyaca ünlü sanatçısı Milva, 23 Ekim’de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde özel orkestrası eşliğinde vereceği tek konserde, kendisi için bestelenmiş tangolardan oluşan bir repertuar sunacak.

Milva, adını ilk kez 1961 yılında Sanremo Müzik Festivali’nde aldığı üçüncülükle duyurdu. 1962’de, Paris’te Olympia Tiyatrosu’nda Edith Piaf şarkılarını büyük başarıyla söyleyebilen ilk yorumcu olarak dikkatleri üzerine çekti. 1965 yılında dünyaca ünlü tiyatro adamı Giorgio Strehler ile tanışmasından sonra kariyerine yeni bir yön veren Milva, bu dönemde özellikle Bertolt Brecht şarkıları ile tanındı. 1973 yılında oynadığı “Üç Kuruşluk Opera” kendisine Avrupa’da büyük ve haklı bir ün kazandırdı Milva tiyatroda, Strehler’in sahnelediği oyunlardaki başarısıyla, özellikle Brecht yorumcusu olarak büyük başarı kazandı. Dünyanın en prestijli tiyatrolarında Brecht resitallerinde ve Luciano Berio operalarında çok başarılı performanslar sergiledi. Böylece, 40 yılı aşan sanat yaşamında usta yorumculuğuyla, gerek popüler müzik gerekse tiyatro ve opera alanlarında rakipsiz olduğunu kanıtladı. Sanatçının sayısız albümü ve pek çok ödülü bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT