MilyonFest İstanbul Cuma

Tarihler: 07 Temmuz 2023 Cuma ~ 07 Temmuz 2023 Cuma 07 Temmuz 2023 14:00

Yer: Milyon Beach Kilyos

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Demirci, Kilyos Cd. No:11 Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: (0530) 915 17 72 - (0212) 204 03 68

Web: http://milyonyapim.com

E Posta: kilyos@milyonyapim.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2023 ~ Tem 7, 2023

Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım Organizasyon tarafından düzenlenecek Milyonfest İstanbul 6-7-8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

6 Temmuz - Perşembe

Pinhani

Fatma Turgut

Mavi Gri

Kıvılcım Ural

Haybe

7 Temmuz - Cuma

Seksendört

Sena Şener

Yaşlı Amca

Can Gox

Badi Gardi

8 Temmuz - Cumartesi

Athena

Gazapizm

Güneş

Skapova

Pagos

9 Temmuz - Pazar

Cem Adrian

Dedublüman

Umut Kuzey

Gökçe

Hipersona

Etkinlik Kuralları:

-

18 yaş alti katilimcilarin yanlarinda ebeveyn olmadan kamp alaninda kalmalari yasaktir.

- 18 yaş altında olan katılımcılara (-18) bilekliği takılır. Bu bilekliği olmadığı tespit edilen veya bilekliğe hasar veren 18 yaş altı katılımcılar alan dışına çıkarılır.

- Festival alanında 18 yaşından küçüklere alkollü içecek ve sigara satışı kesinlikle yasaktır! Yetişkin katılımcılarımızın 18 yaşından küçükler için alkollü içecek ya da sigara satın alması veya ikram etmesi de suç teşkil ettiği için, tespit edilen kişiler festival alanı dışına çıkarılacaktır. 

- 0 - 6 yaş arası ücretsizdir.

- Günlük bilet ve kombine bilet alan katılımcıların gün içerisinde alandan çıkmaları durumunda bileklikleri çıkartılacak olup, yeni bilet almaları gerekecektir.

- Kapı açılış saati 14:00'tür.

- Kamp bileti satın alan katılımcılar için 22:00 öncesi çıkış olmayacaktır, alana son giriş saati kampçılar icin 00:00 dir.

- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.

- Organizatör, festival bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.

- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız katlanabilir sandalye ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmayabilir. 

- Festival biletini satın alanlar, festival konserlerinin görüntü ve/veya ses kaydından alıntı yapamaz, bu konserlerin ve sanatçıların görüntülerini içeren görsel ve/veya işitsel kayıtları kaydedemez, ses ve görüntü taşıyıcılara ve/veya fonogramlara kayıt ederek çoğaltamaz ve yayımlayamaz ve umuma dağıtamaz, TV kanallarında, internet mecrasında ve GSM operatörleri kanalıyla yayınlanamaz.

- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.

- Festivalde kapi acilis saati 14:00 olup, bilet sahipleri alana son konser baslayana kadar diledigi saatte giris yapabilirler. Kombine ve kamp kombine bilet sahipleri sabah 08:00 - 14:00 ve 22:00 - 02:00 saatleri arasinda giris çıkış yapabilirler. Ancak alana giris yaptiktan sonra en erken çıkış saati katılımcı güvenliği sebebi ile 22:00'dir.

- Kapı yoğunluğunu ve güvenlik zaafiyetlerini azaltmak için güvenlik kurulu kararıyla festival katılımcılarının 16.00 - 22.00 saatleri arasında alandan çıkışlarına izin verilmemektedir. Geçerli mazereti olmaksızın 22.00’den önce alandan çıkış yapmak isteyen katılımcıların alana tekrar girişine izin verilmeyecektir.

- Festival katılımcılarına, aldıkları biletin türüne göre bileklik takılır. Bileklikler katılımcıların festival alanına giriş çıkışını sağlamaktadır. 

- Günlük bilet ve kombine bilet alan katılımcıların gün içerisinde alandan çıkmaları durumunda bileklikleri çıkartılacak olup, yeni bilet almaları gerekecektir. 

- Katılımcıların festival süresince bilekliklerini çıkarmamaları gerekmektedir. 

- Koparılan, çıkarılan, yırtılan, yapıştırılan ve deforme olan bileklikle festival alanına giriş yapılamaz. Festival alanında bilekliği olmadığı tespit edilen katılımcılar alan dışına çıkarılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT