Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Konseri

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Konseri

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Mayıs 2018 Salı 20:00

Yer: Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Halide Edip Adıvar Mahallesi, 34360, Darülaceze Cd. 9/1-1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 252 63 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2018 ~ May 8, 2018

Şişli Belediyesi Mayıs ayında da sanatın farklı dallarını sanatseverlerle buluşturuyor. “Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Konseri” müzikseverlere keyifli dakikalar yaşatırken, Türkiye’nin önemli sanatçılarından Bahri Genç’in “Yüz. Öteki’nin Daveti.” resim sergisi ise 26 Mayıs Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebiliyor.

Mayıs ayının ikinci haftasında Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Konseri’ne ev sahipliği yapıyor. Konser, 8 Mayıs Salı günü saat 20.00’da sanatseverlerle buluşuyor. Müzikseverler bu etkinlikte, dünya çapında konserler veren Aysu Zehra Şanver, Ebru Mine Sonakın Çeliker ve Senem Zeynep Ercan’ı canlı dinleme imkânına sahip oluyor.

Şişli Belediyesi sanata değer veren ve sanatçıları destekleyen çalışmalar yürütmeye de devam ediyor. Görsel Sanatlar Vakfı (GÖRSAV) işbirliği ile gerçekleştirilen ve Türkiye’nin önemli sanatçılarından Bahri Genç’in son dönem eserlerinin yer aldığı 28 eserden oluşan “Yüz. Öteki’nin Daveti.” resim sergisi 26 Mayıs Cumartesi gününe kadar Şişli Belediyesi Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebiliyor. Şişli Belediyesi kısa zaman önce, yine GÖRSAV işbirliği ile “Yerel Kodlar Global Formlar” sergisine ev sahipliği yapmıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT