Ministry of Sound

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360istanbul East

Nereden Alınır: 360istanbul East

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31 Kadıköy - Moda İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 542 43 50-51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

Ministry of Sound Ateşi 360istanbul East’e sıçradı!

Müzik dünyasının en iyi kulüplerine sahip ve bir plak şirketi olmaktan öte dünya dans müziğini yansıtan Ministry of Sound’un önemli DJ’lerini Türkiye’de ilk kez 360 Entertainment Group ağırlıyor. Ministry of Sound’un 20.yılının kutlandığı bu özel etkinlikler, 360istanbul Beyoğlu’ndaki muhteşem performanslardan sonra Moda’da 360istanbul East’te devam ediyor. Ministry of Sound’un bir başka ünlü ismi Igor Project, 360istanbul East sahnesinde 15 Ekim Cumartesi akşamı DJ setinin arkasına geçiyor.

360 Entertainment Group, müziğin en önemli markaları olan Ministry of Sound ve Defected Records’u Türkiye’de ilk defa ağırlayarak bir ilke imza atıyor. Üstelik 360istanbul, Beyoğlu sahnesinde Defected Records DJ’i ve 360istanbul East, Moda’da ise Ministry Of Sound DJ’inin aynı gecede performans sergilemesiyle ayrı bir ilki gerçekleştirerek 360 Entertainment Group, 15 Ekim’de İstanbul’da müziğin nabzını tutuyor.

Hız kesmeden devam eden Ministry of Sound performansları İstanbul gecelerini ateşlemeye DJ Igor Project ile Anadolu yakasından devam ediyor. House müziğin önemli isimlerinden DJ Igor Project, 2008 yılında katıldığı DJ yarışmasıyla başlayan kariyeriyle İngiltere’de birçok ünlü kulüpte büyük ilgi topladı. Prodüktör DJ olarak kariyerine devam eden Igor, sıkı bir çalışma sonrasında Ministry of Sound kapılarından zorlu bir giriş yaparak dünyaya açıldı ve şimdi 15 Ekim Cumartesi gecesi 360istanbul East’de DJ setinin başına geçiyor. House müziğin hazzını yaşatacak DJ Igor Project’in performansı sırasında 360istanbul East’de pek çok sürpriz şov da müzikseverleri bekliyor.

Yirminci yıldönümlerini kutladıkları Türkiye özel programlarına aralıksız devam eden Ministry of Sound, dünya çapında DJleri, efsanevi setleri, yüksek enerjisi ile 360istanbul East sahnesinde doyumsuz bir gece daha yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT