Mircan

Tarihler: 01 Aralık 2009 Salı ~ 01 Aralık 2009 Salı - Saat: 20:30

Yer: Enka Oditoryumu

Nereden Alınır: www.biletix.com, www.enkasanat.org

Adres: Enka Vakfı Sadi Güleçlik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0 212 276 22 14–15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2009 ~ Ara 1, 2009
İnsan sesi : Mircan
Konuk Sanatçı - Akordiyon : Muammer Ketencoğlu
Piyano : Ceyda Pirali
Keman : Burcu Bal
Viyola : Başak Elkutlu
Gitar : Aydın Can Kutluay
Çello : Can Kehri
Klarnet : İlker Yurtcan
Bas Gitar: Ahmet Türkmenoğlu Perküsyon: Türker Çolak

2005 yılında çıkardığı Bizim Ninniler albümü ile önce bebeklerin gönlüne taht kuran, daha sonra ardarda çıkardığı Kül, Sâlâ, Numinosum ve Outim (Once Upon a Time in Mingrelia) adlı uluslararası prodüksiyonlara imza atan ve hem yurt içinden hem de yurt dışında sesi ve orijinal çalışmaları ile dikkat çeken Mircan; değişik bir repertuar ile dinleyicileri dünya müziği yolculuğuna çıkaracak. Dünyanın farklı ülkelerinden seçtiği parçalardan oluşan repertuarında, Türkiye’den seçtiği otantik parçalar ve kendi besteleri de var. Konserde Mircan’a eşlik edecek müzisyenlerin arasında, akordeonda konuk sanatçı olarak Muammer Ketencoğlu’nu dinleyeceğiz.

Mircan; Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği okuduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nde Deprem Mühendisliği üzerine master yaptı. 2008 yılında Avrupa komisyonu bursu kazanan sanatçı; İtalya’da Padova Üniversitesi ve İspanya’da Katalunya Teknik Üniversitesi’nde, rotasyonlu olarak tarihi eserlerin yapısal analizleri üzerine ileri master çalışması yürüttü.

Halen İngiltere üzerinden müzik öğrenimini sürdüren ve etnomüzikoloji araştırmaları yapan Mircan, bebeklik yıllarından beri şarkı söylüyor. 2006 yılında kurduğu UCM UnCatalogued Music Production ile uluslararası müzik çalışmaları yürütüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT