Mitski

Mitski

Tarihler: 21 Mayıs 2022 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2022 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2022 ~ May 21, 2022

Bir süredir albüm ve turnelere ara veren Japonya asıllı ABD’li indie rock müzisyeni Mitski, cesur olduğu kadar da zarif yaklaşımını taçlandırdığı geri dönüşünün ardından 21 Mayıs akşamı Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

2019 yılında son albümü Be The Cowboy’un turnesindeki Central Park konseri sonrası sosyal medya hesaplarını da silerek dinleyenlerine duygusal bir veda eden Mitski, kendini bulma yolculuğunu tamamladı ve yeni üretimi Working for the Knife ile, Mitski’ye has bir zarafet ve cesurlukla geri döndü.

İnsanlığın sömürülmesinin su götürmez bir dünya gerçeği olduğuna dem vuran yeni üretimiyle onu çok özleyen dinleyicileriyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan santçı, kariyerine 5 albüm sığdırdı.

Son albümü Be The Cowboy, Pitchfork, Vulture, Consequence, ESQUIRE ve FLOOD tarafından Yılın Albümü seçildi. Albüm, The New York Times (Jon Pareles), NPR Musiciand SPIN tarafından 2018'in en iyi 2. albümü seçildi.

Be The Cowboy albümü ile bir indie rock yıldızına dönüşen Mitski, o dönem ABD’nin en prestiji yayınlarından The New Yorker’da ele alındı ve Austin City Limits ile Jimmy Kimmel Live’da canlı performanslar sergiledi.

Eylül 2019’dan bu yana özüne dönmek ve kendi yolculuğunu keşfetmek için sırra kadem basan Mitski, 21 Mayıs 2022 akşamı Turkcell Sahnesi’nde cesur geri dönüşünü taçlandırmak için dinleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT