Mr. Big - Hail (feat. Mike Portnoy) - Anathema

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 16:00

Yer: Küçükçiftlik Park

Ücret: VIP Teras - 245.00 TL - Sahne Önü - 157.00 TL - Normal Giriş - Tam: 78,50 TL - Öğrenci: 58,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka İstanbul Maçka İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

Dorock & Rock Fm & Mood Pro Sunar: Mr.Big ve Hail! (Mike Portnoy, James Lomenzo, Whitfield Crane, Glen Drover) Anathema İstanbul’da!

Mr.Big konseri 15 Ekim 2011 Cumartesi Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek ve Mr.Big haricinde başka isimler de sahne alacak. Konserin şu ana kadar kesinleşen 3 konuğu var: ABD'den Hail!, İngiltere'den Anathema ile Türkiye'den Saints’n’Sinners ve Yusuf Uğurer.

Ana Sahne:
16.45 - 17.15 Saints'n'Sinners
17.30 - 18.00 Yusuf Uğurer
18.30 - 19.40 Anathema
20.10 - 21.30 Hail!
22.00 - 23.30 Mr. Big

Redbull Tourbus Sahnesi:
19.40 - 20.10 - Radyokafa
21.30 - 22.00 - Radyokafa

Mr.Big
"To Be With You", "Just Take My Heart", "Daddy, Brother, Lover, Little Boy", "Take Cover", "Stay Together", "Addicted To That Rush" gibi birbirinden ünlü şarkılara imza atmış olan Mr. Big, 25 yıllık tarihi boyunca ilk kez Türkiye'de!

Hem de Paul Gilbert, Billy Sheehan, Eric Martin ve Pat Torpey'den oluşan orijinal kadrosu ile! Mr.Big ilk kez sahne alacağı Türkiye’de müzikseverlere unutulmaz bir hard rock ziyafeti sunacak. Mr.Big konserde unutulmaz şarkılarının haricinde bazı sürpriz şarkılar da çalacak.

Hail!
Birbirinden ünlü ve yetenekli müzisyenlerin bir araya gelip çaldığı Hail! grubu 2009 Nisan'da çok farklı bir kadroyla İstanbul'a gelmişti. Konserlerinde ünlü rock ve metal klasiklerini çalan Hail! konserleri her türlü eğlence ve şamatanın bir arada olduğu Rock'n'Roll Partisi olarak geçiyor.

15 Ekim 2011 gecesi İstanbul'da çalacak olan Hail! kadrosu şu isimlerden oluşmakta: Mike Portnoy (Davul) (Dream Theater, Avenged Sevenfold, Liquid Tension Experiment) Whitfield Crane (Vokal) (Ugly Kid Joe, Life Of Agony)
James Lomenzo (Bas) (White Lion, Pride & Glory, Zakk Wylde, Ozzy Osbourne, Megadeth) Glen Drover (Gitar) (King Diamond, Megadeth, Eidolon)

Önemli Not: Etkinlik alanında Hail! grubu üyelerinin katılacağı Meet & Greet gerçekleştirilecektir!

Anathema
Başta "Eternity", "Alternative 4", "Judgement" ve “We’re Here Because We’re Here” olmak üzere birbirinden başarılı 8 albüm ile dünya çapında büyük ün sahibi olan Anathema, yeni albümleri “Falling Deeper” sonrası ilk kez Türkiye’de!
20 yıllık müzik hayatları boyunca dünya çapında birçok ülkede konserler veren, festivallerde çıkan Anathema Türk müzikseverler ile 1.5 yıllık aradan sonra Küçükçiftlik Park’ta buluşacak.

Saints'n'Sinners
Yaklaşık 7 yılılk tarihi olan İstanbullu Heavy Metal topluluğu Saints'n'Sinners şu sıralar yakında çıkacak ilk albümleri üzerinde çalışıyor. Bugüne dek Destruction, Michael Schenker Group, Rainbow ve Scorpions gruplarının İstanbul konserlerinde sahne alan Saints'n'Sinners uzun bir aradan sonra yeniden sahnelerde.

Yusuf Uğurer
Lirik Tenor ses rengiyle, özellikle David Coverdale, Robert Plant, Freddie Mercury,Ian Gillan ve Ronnie James Dio'nun şarkılarını seslendiriş tarzı ve becerisiyle hafızalara kazınmış olan Yusuf Uğurer her Perşembe gecesi İstanbul’un en önemli rock kulüplerinden Dorock Bar’da sahne almakta. Yusuf Uğurer bu konserde hem yakında çıkacak olan solo albümünden şarkıları hem de çeşitli ünlü şarkıları seslendirecek.

Radyokafa
Türkiye’nin tek rock radyosu Rock FM’in yayıncıları ve DJ’lerinden oluşan Radyokafa o gün sizleri muhteşem bir partiye hazırlayacak!
Etkinliğin kapıları saat 16.00’da açılacak ve canlı müzik saat 17.00’de başlayacak. 15 Ekim günü Küçükçiftlik Park bir konser alanından daha fazla özelliklere sahip olacak. Dorock Bar farkıyla organizasyon tamamen bar konseptinde gerçekleştirilecektir. Konser izlemediğiniz anlarda eğlenceli vakit geçirebilmeniz için play station, guitar hero, street fighter, langırt, trombolin, dart, tavla, sumo güreşi, rodeo, tırmanma duvarı gibi oyunlar, güneş altında kalmamanız için gölgelik alanlar, arkadaşlarınızla rahat rahat sohbet edebilmek için oturma alanları ve sizlerin keyfi için her türlü şey o gün Küçükçiftlik Park’ta bulunacak, nargile dahil!

Tabi bir de erkenden orada bulunmanız için en önemli neden de içeride yiyecek ve içecek fiyatlarının makul seviyede olması. Örnek mi? Mr.Big konserinde bira 5 TL! Diğer bütün içkiler de Dorock Bar fiyatlarında ve kalitesinde.

Sahnede çalan gruplarla coşarken, eğlence alanımızda eğlenirken acıktığınızda alanın içine yayılmış olan yemek alanlarımızdan faydalanabilirsiniz. Fast food’dan vejeteryan yemeğine ve hatta midye dolmaya Taksim’de bulabileceğiniz bir çok yemek o gün emrinize amade! Hem de Taksim fiyatlarıyla! Yiyecek ve içecek için uzun kuyruklarda beklemek yok! Servis elemanlarımız alanın her yerinde size hizmet edecekler.

Kısaca size sadece bir konser değil, İstanbul’un ortasında sizlerle aynı müziği dinleyen insanlarla birlikte güzel vakit geçireceğiniz özel bir gün hazırlıyoruz. Orada olmayanlar çok şey kaçıracak!

http://www.mood-pro.com
http://www.rockfm.com.tr
http://dorockbar.blogspot.co






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT