Multitap

Tarihler: 18 Kasım 2010 Perşembe ~ 18 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 28,00TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2010 ~ Kas 18, 2010
2006 yılında dönemin rock ve indie parçalarını coverlamak amacıyla kurulan MULTITAP, davulda Ali Cihan, basgitarda Tackin Bilal, klavyelerde Sertaç Özgümüş, gitar ve vokalde Selim Sümer’den oluşuyor. O dönemden günümüze repertuarlarını tamamen kendi tercihleriyle düzenleyen, sahne donanımlarını bir cover grubunun çok ötesine taşıyan grup, solist Selim Sümer’in 2009 Miller Music Factory Dans Prodüksiyon Kategorisinde birincilik ödülünü almasından sonra albüm çalışmalarını hızlandırdı. MULTITAP, geçtiğimiz seneki Miller Freshtival`de ilk kez dinleyici karşısına çıktı ve sahne performansıyla göz doldurdu. 2010 Efes Pilsen One Love festivalinde de başarılı bir performans sergileyen grup TAKIM OYUNU adlı ilk albümlerini Demet Evgar’ın yapımcılığında geçtiğimiz Nisan ayı çıkardı. Grubun ilk videosu “Battaniyem” adlı parçaya, Metin Arolat tarafından çekildi. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için, kendilerine başka bir dünyayı müzikle yaratan 4 yakın arkadaşın hikayesini anlatan klip, grubun sıra dışı enerjisini de olduğu gibi gözler önüne seriyordu. Albüm ve video çalışmalarının hemen ardından Multitap, Kemal Uzun`un yönettiği, Ali Atay, Fırat Tanış, Demet Evgar ve Erdal Tosun’un rol aldığı "Vay Arkadaş - Manik, Tik, Dildo" filminin tüm müziklerini hazırladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT