Murat Mor

Tarihler: 30 Mart 2010 Salı ~ 30 Mart 2010 Salı - Saat: 22:30

Yer: Jazz Stop Suadiye

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Jazz Stop Suadiye

Adres: Park Plaj Yolu, A Blok, Kat: 2 Suadiye İstanbul Suadiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2010 ~ Mar 30, 2010

1983 İstanbul doğumlu Murat Mor; doğumundan başlayarak ortaokul dönemine kadar müzik dünyasına yalnızca bir dinleyici olarak eşlik etti. Ortaokul yıllarında ise hem gitara olan yatkınlığını hem de sesinin kontrolünü fark etti. Kocaeli Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Mor, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuarı Türk Müziği Bölümü’ne girdi. Bireysel sahne çalışmalarının yanı sıra, yakın arkadaşları olan Ferhat Göçer ve Harun Kolçak ile de sahne çalışmaları da oldu. Müzik camiasında sempatikliği ve sesi ile tanınan ve gerçek bir dost olarak sevilen Murat Mor, dünyanın çeşitli yerlerinden müzik aletleri ve kitapları topluyor ve büyük bir koleksiyonunda sahibi. Murat Mor’a sahnede; Semih Gönder (Davul), Erhan Ertetik (Bas), Emrah Karaduman (Klavye) ve Ayhan Taştan (Perküsyon) eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT