Mutsuzluk Salgını

Tarihler: 08 Ocak 2022 Cumartesi ~ 08 Ocak 2022 Cumartesi 08 Ocak 2022 21:21

Yer: Haymatlos Mekan

Ücret: 1. Kategori - 46.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2022 ~ Oca 8, 2022
Haymatlos Mekan "Mutsuzluk Salgınını" gözyaşlarıyla sunar!

8ocak'22 cumartesi gecesi hüzünlenmeye hazır olun. İstanbul'da çıkarma geliyor. Yılın ilk buluşmasında indie rock türünün farklı temsilcileriyle Mutsuzluk Salgını sizlerle.

Yabancılar

İstanbullu Indie rock grubu. 2017'de kurulmuş olan Yabancılar müziğe Arctic Monkeys ve The Strokes coverları yaparak başladılar. İlk konserlerini Kadıköy sahnelerinde vererek kendi kitlelerini oluşturdular. Daha ilk zamanlardan grup kendi şarkılarını yazmaktan çekinmedi. ilk EP'leri Mesafeyi yayınladılar. Albüme ismini veren Mesafe, grubun da en sevilen şarkılarından oldu. Mesafe'nin yazıldığı sene yaz aylarında bunalıma giren Yabancılar, her bunalımın sonunda gelen anlamsız, nedeni belirsiz enerji ve motivasyonla sonrasındaki kış diğer EP'leri olan Kapüşon'u yazmaya başladılar. Uzun bir aradan sonra tekrar iki tekli yayınlayan Yabancılar yeni bir albüm üzerinde çalışıyor ve bunun yanı sıra konserler vermeye devam ediyor.

The Golden Shore

İstanbul temelli grup The Golden Shore, 2018 yılı sonlarında kuruldu. İndie öğeleri üzerine inşa edilen grup, erken dönemlerinde The Smiths, Red Hot Chili Peppers ve çeşitli pop punk gruplarından esinlendi.Yaklaşık bir yıl süren yazım ve kayıt süreçleri sonrası ilk Ep’leri “Lighthouse” ortaya çıktı, ancak süregelen pandemi dönemi sebebiyle grubun 2020 konser ve etkinlik planlarını bir sonraki seneye kadar aksadı. Bu dönemde aktif olmamaktan kaçınan grup 2021 teklileri “Don’t Let Me Down”ı yayınladı ve gelecek yaz dönemi için konser planları yapmaya başladı. Açılma sonrası çeşitli etkinlik ve konserlerde sahne alan grup, Berk Karadeniz (Vokal ve gitar), Yiğit Cantaş (Bas gitar), Cansın Yurdakol (Gitar) ve Emir Dinler (Davul) ’den oluşuyor.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.* 18 Yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT