New Spirit

Tarihler: 23 Aralık 2008 Salı ~ 23 Aralık 2008 Salı - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 27,00 - 17,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2008 ~ Ara 23, 2008
New Spirit
Carol Frazier (Şef, Piyano, Kontralto)
Nneka Best (Soprano)
Chiquita Green (Mezzo)
Gabrielle Hurtt (Soprano)
Shamika Muniz (Alto)
Melanie Nelson (Soprano)
Rosetta Robinson (Alto)

Chicago ve Philadelphia şüphesiz siyahi Amerikan Gospel’inin başkentleridir. Afro Amerikan kutsal müzik tarihinde en önemli müzik topluluklarının, büyük koroların ve solistlerin çoğu da Philadelphia’dan çıkmıştır.

1999 yılında Carol Frazier tarafından kurulan New Spirit, 2000 üyesi, birkaç korosu ve ayrıca dans ve tiyatro gruplarına ev sahipliği yapan çok-kültürlü bir kilise olan New Covenant Kilisesi’ne üye sekiz yetenekli, genç kadın vokalist ve müzisyenden oluşmaktadır. Hepsi aynı zamanda 100 sesli Sanctuar Korosu’nun da üyeleri olan New Spirit müzisyenleri, All Night Müzik Festivali’ndeki performanslarıyla basında kendilerinden söz ettirmiş, 2004 Philadelphia Gospel Festivali’nde, 2000 kişilik seyirci topluluğu tarafından ayakta alkışlanmışlardır. Topluluğun “Glory Glory Hallelujah” adlı ilk CD kaydı 2004 sonunda yayınlanır. New Spirit 2005 Mayıs’ında Fransa’da bir opera sahnesinde ilk Avrupa konserini verir. Bunu aynı yıl içinde Avrupa’da gerçekleşen yirminin üstünde konser izler. Almanya’da birkaç UNICEF galasına davet edilen New Spirit, Milano’da “Sacred and Word” müzik festivalinde dört konser verir. Temmuz 2006’da “Jazz à Vienne”e davet edilen topluluk, 3500 kişi tarafından alkışlanır. Monségur’daki (Fransa) “24 Heures Swing” festivaline de katılırlar. Aynı yıl, ikinci büyük Avrupa turnesi çerçevesinde Madrid Gospel Festivali’nde sahne alırlar.

New Spirit’in sesleri şaşırtıcı tınılara sahiptir. İlahileri ve dini şarkıları uyarlama şekli, kent müziğinin renklerine açıklığı ve şarkıların verdiği mesajlara bağlılığı hayranlık uyandırmaktadır. Tüm üyeleri, canlılığı ve şevki, birlikte şarkı söyleme aşkıyla birleştirerek dinleyicileri büyüler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT