Nico from Noze

Tarihler: 11 Mart 2011 Cuma ~ 11 Mart 2011 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam: 20 TL, Öğrenci: 15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2011 ~ Mar 11, 2011

Circus Company plak şirketinin kurucu üyesi Nicolas Sfintescu aka DJ Freak ve keskin zekalı sahne arkadaşı piyanist Ezechiel Pailhes ikilisinin çılgın birlikteliğinden oluşan, Parisli maceraperest elektro grubu Nôze’un kurucularından Nico, bu kez Roxy misafirlerine özel bir gece için geliyor.

Aralık ayında yerimizde duramadığımız bir performansla Roxy’yi coşturan grubun, enerjisi hiç bitmeyen üyesi Nico (aka DJ Freak) 11 Mart Cuma gecesi en hareketli ritimleriyle yeniden İstanbul’da! Kariyerine bir hip hop sanatçısı olarak başlayan Freak, Noze’un yanı sıra Ark ve Jamie Lidell gibi sanatçıların prodüktörlüğünü de yürütüyor.

Başarılı bir şekilde harmanladığı caz ve rock ritimleriyle asla bulunduğu mekanın enerjisinin düşmesine izin vermeyen Nicolas Sfintescu aka DJ FREAK, son kullanma tarihi bulunmayan bir ampule benzetildiği için Bay 100.000 Volt olarak da gururla anılıyor.

MTV’de Kitchen isimli parçalarına çektikleri klipte aynı zamanda oyuncu olarak da yer alan Nico, 11 Mart Cuma gecesi Roxy’yi bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle yeniden coşturacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT