Nicole Zuraitis Quartet

Nicole Zuraitis Quartet

Tarihler: 30 Eylül 2019 Pazartesi ~ 30 Eylül 2019 Pazartesi 21:30 - 03:00

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 50 TL, Öğrenci: 35 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Clup Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2019 ~ Eyl 30, 2019

Grammy adaylığı bulunan New Yorklu vokalist ve piyanist Nicole Zuraitis akıllı besteci yeteneklerini güçlü vokalistliğiyle birleştiren bir sanatçı. Dünyaca ünlü Birdland Big Band ve Dan Pugach Nonet’in de vokalistliğini yapan Zuraitis 2019’da Grammy adayı oldu. Daha önce ise New York Coffee Music Project Songwriting Competition, ASCAP Herb Alpert Young Jazz Composers Award gibi yarışmaları kazandı, Sarah Vaughan International Jazz Vocal Competition’da ise finalist oldu. 2017’de çıkardığı ‘’Hive Mind’’ isimli albümü International Music And Entertainment Awards’da en iyi albüm seçildi. Dünya müziği/folk türünde müzikler icra ettiği grubu folk efsaneleri Livingston Taylor, Melanie Safka ve Tom Chapin ile dünya turuna çıktı. The Omar Hakim Experience ile Iridium Jazz Club’ta sahne aldı. Beraber çalıştığı diğer isimler arasında Snarky Puppy’den Maz, Don Braden, Rachel Z, Hagar Ben Ari, Dave Stryker, Antonio Sanchez, Cryille Aimee, Bernard Purdie, Kung Fu, Elise Testone gibi isimler yer alıyor. Nicole Zuraitis aynı zamanda Litchfield Jazz Camp’te eğitmen, ve eğitmenliğe olan tutkusu ile Berklee College of Music, Williams College, Australian Embassy, Burn Hills High School, Israel Embassy, Chennai’daki (Hindistan) ve Miami Arts Charter School gibi kurumlarda ders verdi. Düzenli olarak New York’taki 55 Bar ve Birdland Jazz Club’ta sahne alan sanatçıyı Jazz Police ‘’Sesi kalbi kadar büyük’’ bir sanatçı olarak tanımlamıştı.

Nicole Zuraitis (vo),
Can Çankaya (p),
Apostolos Sideris (b),
Dan Pugach (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT