Nigel Kennedy Quintet

Tarihler: 22 Kasım 2008 Cumartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 52.00 - 43.00YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2008 ~ Kas 22, 2008
Nigel Kennedy Quintet
Nigel Kennedy (Keman)
Tomasz Grzegorski (Saksofon)
Piotr Wyleżoł (Tuşlu çalgılar)
Tomasz Grochot (Davul)
Adam Kowalewski (Bas)

Nigel Kennedy, İngiltere’nin önde gelen keman virtüözüdür; çalışmaları dünyada en çok satılan klasik müzik kemancısıdır; prestijli Gramophone Dergisi’nin verdiği Yılın Albümü Ödülü’nden, The Variety Club Gösteri Dünyası Şahsiyeti Ödülü’ne kadar çok sayıda ödül kazanmış, albüm satışları toplamında platinin dört katına varan müthiş bir Altın Ödüller koleksiyonu yaratmıştır.

Nigel Kennedy, aynı zamanda tutkulu bir cazcıdır; Avrupa’nın gözde caz kulüplerinden birçok yaz festivaline ve dünyanın diğer ucundaki Avustralya’ya kadar önemli birçok caz mahallinde dinleyicilere sahiptir. Çocukluk yıllarında dahi, Menuhin’in klasik müzik okulunun resmi sıkıcılığından kaçış olarak, yatılı okulda geceleri geç saatlere kadar portatif radyosundan gizlice caz dinlerdi. Bu tutkusu onu okulda gayrı resmi olarak caz müziği yapan gruplar kurmaya yönlendirmişti.

Zamanını caz ve klasik müzik dünyaları arasında titizlikle bölen Nigel Kennedy’nin caz performanslarının enerjisi, heyecanı ve samimiliği, daha resmi klasik arenalar ile keskin bir kontrast yaratmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT