Nigel Kennedy Quintet: Jimi Hendrix Experience

Tarihler: 09 Aralık 2009 Çarşamba ~ 11 Aralık 2009 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 10 - 11 Aralık / Masa: 100,00 TL - Ayakta: 77.50 TL -9 Aralık / Masa: 100,00 TL - Ayakta: 66,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2009 ~ Ara 11, 2009
Klasik müzik dünyasının albümleri milyonlar satan asi ruhlu punk çocuğu Nigel Kennedy heyecan verici üç gece için İstanbul’da! Eleştirmenlere ve hayranlarına göre zamanımızın en iyi keman sanatçılarından biri olarak kabul edilen Kennedy, Jimi Hendrix’e adadığı bu projesinde Hendrix klasiklerini avuçları içine alıyor. 25 yıllık kariyerine sayısız bestseller albüm ve proje sığdıran Nigel Kennedy klasik müziğin tüm tabularına başkaldıran tutumunu da sürdürüyor. 1989 yılında yayınladığı albüm “Vivaldi The Four Seasons” iki milyonu aşkın bir satış rakamı yakaladı ve Guiness Rekorlar Kitabı’na girdi. Kennedy, olağanüstü yeteneğinin yanısıra aykırı kişiliği ile de tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Viyolonselist bir baba ve piyanist bir anneye sahip olmanın genetik avantajları ile büyüyen Nigel Kennedy, 2006’da Blues Note etiketi ile yayınladığı ilk caz albümüyle de adından söz ettirmişti. The Who ile birlikte sahne alan, The Doors klasiklerini dahice yorumladığı “The Doors Concerto” ve belki de en sevilen albümlerinden “The Kennedy Experience” ile Jimi Hendrix’e saygı duruşunda bulunan Kennedy’nin grubuyla birlikte Purple Haze ve Fire And Drifting gibi Hendrix klasiklerine uzanacağı bu benzersiz performanslar kaçırılmamalı.

18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT