Nilüfer

Tarihler: 22 Temmuz 2011 Cuma ~ 22 Temmuz 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2011 ~ Tem 22, 2011

22 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek olan NİLÜFER konserine 27 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında 100 TL’lik alışveriş yapan herkes davetli.

Türkiyenin en güçlü ve sevilen sanatçılarından NİLÜFER, gerçekleşecek olan konserde birbirinden güzel şarkılarıyla hayranları ile buluşurken, Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi yaz aylarını İstanbul’da eğlenerek geçirmek isteyenlere birçok farklı seçenekler sunmaya devam ediyor.

Yaz şenlikleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören Çocuk Atölyesi Etkinlikleri ile çocukları da unutmayan Tepe Nautilus AVM, bu yıl da her yaştan ziyaretçiyi Tepe Nautilus AVM’ye çekiyor. Pazar günü hariç, her gün 14:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak olan çocuk etkinlikleri, çocukların yaz tatillerini daha verimli ve keyifli geçirmelerini hedefliyor...

Yazın keyfini çıkarmak ve müzikle eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkes Tepe Nautilus AVM’ye davetli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT