Official Ableton Live 9.5

Tarihler: 22 Kasım 2015 Pazar ~ 22 Kasım 2015 Pazar 22 Kasım 2015 16:00

Yer: garajistanbul

Ücret: - Tam:23.00 TL - Öğrenci:13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2015 ~ Kas 22, 2015
Dünyaca ünlü sanatçıların ve prodüktörlerin en çok tercih ettiği Modern Müzik Prodüksüyon yazılımı Ableton Live 9.5'in yeni sürümü ve hem üretim sürecinde hem de canlı performansta yepyeni bir çığır açan produkssiyon enstrümanı Push'un yeni modelinin tanıtılacağı workshop 22 Kasım'da garajistanbul'da!

Türkiye'deki ilk ve tek resmi Ableton Live sertifikalı egitmen Cenk Üniş'in sunacağı Ableton Live 9.5 ve Push 2 workshop'unda sahnede canlı ve spontane sample'lanacak Allen Hulsey, Aslı Köse, DJ Funky C, Sonat Sungu gibi sanatçıların yanı sıra, hafta içi açıklanacak sürpriz isimlerden oluşan DJ ve prodüktörlerin yazılım ve Push'u stüdyo ve performanslarında nasıl kullandıkları, Live 9.5 ve Push 2'nin yeni güncellemeleri işlenecektir. 

Ableton (Official), Compel ve Unis-Academy Ableton Certified Training Center işbirliği ile gerçekleştirilen program 3 saat sürecek, program süresince anlatımlı ve uygulamalı olarak davul yazımı, paternleme, direk mixing ayrıca ses tasarımı, yeni sampling ve synthesis metodları işlenerek bitmiş bir parça yaratılacaktır. 

Katılacak sanatçıların her biri ayrı bir konuda sample'lanarak ortaya çok yönlü bir prodüksüyon çıkartılıp, workshop sonunda proje dosyası katılımcılar ile paylaşılıcaktır. Workshop bittikten sonra isteyen katılımcılar Push 2'yi Türkiye'de ilk kez deneme fırsatına sahip olucaklar.

Workshop'a katılanları ücretsiz Ableton çantası, içinde dünyaca ünlü Türk menşeli Synthesiser yazılımı SynthMaster'ın orijinal kopyası ve daha bir çok promosyon hediyeleri bekliyor.

Bu programın tüm geliri ihtiyaci olan kanser tedavisi gören 2 çocuğun sağlık giderlerine yardım için bağışlanacaktır.

Saat: 16.00-21.00
After Party: 21.00-01.00 

Program
DJ Funky C & Allen Hulsey
Aslı Köse
İlker Aksungar
Sürpriz sanatçılar

* Soru ve detaylar icin info@unis-academy.com adresine mail atmanız rica olunur.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Saat: 16.00-21.00- After Party: 21.00-01.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT