Olcay Bayır

Tarihler: 15 Mayıs 2015 Cuma ~ 15 Mayıs 2015 Cuma 21:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2015 ~ May 15, 2015

Anadolu'nun farklı kültürdeki müziklerini harmanlayarak oluşturduğu Neva adlı albümün sahibi Olcay Bayır, 15 Mayıs'ta Tunnel Sahne'de...

Avrupa’nın en önemli müzik otoritelerinden The Guardian’nın " çok etkileyici ve seçkin bir müzik sunumu" olarak nitelediği ve 4 yıldız verdiği, ilk albümü “Neva” ile Olcay Bayır, Songlines Müzik Magazin tarafindan 2015’in “ En İyi Çıkış Yapan” sanatçı dalında finale kaldı.

Londra'da yaşayan vokalist - besteci Olcay Bayır’ın ilk albümü “Neva” Anadolu'nun farklı kültürlerinin, müziklerinin hep beraber bir demlikte kaynatılıp demlendiği, incelik ve zerafetin buluştuğu bir albüm.

Almış olduğu Batı müziği eğitimi ile doğduğu coğrafyanın müzikal mirasını kendi ahengi ile yorumlayan Olcay Bayır karşınıza, detaylardaki hassas dokunuş, armonilerindeki farklılık ve seçicilik, zengin bir müzikal doku üzerine işlenen etkileyici vokallerin, aynı etkileyicilikteki enstrümantal bölümlerle cevaplandığı bu özel albümü çıkarıyor. Ve Olcay Bayır Doğu Akdeniz, Anadolu ve Mezopotamya’ya kadar uzanan geniş bir bölgenin geleneksel müzikal kaynaklarını, caz ve neo-klasik elementlerinin ve yer yer “urban” soundlarının da kullanıldığı dünya müziği formundaki aranjeleriyle merhaba diyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT