Onur Ataman Ensemble

Tarihler: 15 Kasım 2010 Pazartesi ~ 15 Kasım 2010 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim, Beyoğlu Taksim İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2010 ~ Kas 15, 2010

Gitar Onur Ataman
Bas Alp Ersönmez
Davul Erhan Seçkin

Hollanda’da yaşayan caz-rock gitaristi Onur Ataman, Istanbul Devlet Konservatuarı’ıi bitirdikten sonra 2001 yılında Lahey’deki Hollanda Kraliyet konservatuarı caz gitar bölümüne ilk Türk müzisyen olarak kabul edildi. Aynı okulda bachelor ve master eğitimini onur derecesiyle 2007 yılında başarıyla bitiren sanatçı daha sonra Hollanda’da Leiden Universitesi ve Belçika Ghent’te Orpheus Institute’de iki yıl doktora eğitimine devam etti. Caz kariyeri boyunca bir çok ünlü caz muzisyeniyle kendi ismiyle kurmuş olduğu Onur Ataman Ensemble çatısı altında Avrupa ve Türkiye’de konserler verdi ve CD`ler kayıt etti. Bu festivallerden bazıları: North Sea Jazz Festival, Istanbul Jazz Festival, Delft Jazz Festival, Turkey Now Festival Amsterdam. Sanatçının birlikte çalıştığı müzisyenler arasında ; Eric Vloeimans, Dick de Graaf, Owen Hart Jr., Eef Albers, Philip Catherine gibi bir çok ünlü caz muzisyeni bulunmaktadır. Sanatçı halen Onur Ataman Ensemble ile birlikte Hollanda’daki aktif caz kariyerine devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT