Onur Özer & Meat

Tarihler: 21 Mart 2009 Cumartesi ~ 21 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2009 ~ Mar 21, 2009
21 Mart 2009, Cumartesi
ONUR ÖZER
MEAT

Türk elektronik müzik severlerin çok yakından tanıdığı, bir süredir de bütün dünyanın peşinden koştuğu Onur Özer harika DJ’lik yeteneğini ve yeni plaklarını yanına alırken, Dorian Grey ve Cocoon club gibi kalburüstü klüplerinde iz bırakmış Meat’i de unutmuyor ve ikili, 21 Mart gecesi Indigo’ya dans mottosu ile geliyor.

Uzun yıllardan beri İstanbul elektronik müzik sahnesini sırtlayan isimlerin başında gelen Onu Özer, Indigo severlerin çok yakından tanıdığı bir isim. Indigo’nun en başından beri resident DJ’i olarak bir çok ünlü ismi sahnesinde ağırlarken yayınladığı EP’leriyle önce dünyanın dikkatini çekti.

Geçtiğimiz yıl yayınladığı Kashmir albümüyle de global elektronik müzik sahnesinin en aranan isimleri arasına giren Onur Özer, tüm müzik otoriteleri tarafından “olağanüstü” olarak tanımlanan kendine özgü setleri ile oldukça başarı yakalamış bir DJ/prodüktör. DJ setleri kadar prodüksiyon yeteneği ile de gündemde olan Onur özer; Vakant plak şirketinden çıkardığı prodüksiyonları da dans pistlerinin gözdelerinden.

Carsten Schuchmann a.k.a. DJ Meat ise Omen ve Dorian Gray gibi efsanevi klüplerde performans göstermiş bir DJ. Büyük festivallerde çalmaktansa ağaçların arasında küçük kalabalıklara çalmayı seven duygusal bir müzik adamı.

Sven Vath’ın doğum gününde dünyaca ünlü Cocoon Club da Sven Vath ile kabini paylaşan, Ibiza da çaldığı DJ setleri ile kendinden bahsettiren ve dahası artık global bir marka olan Onur Özer yanına Meat’i de alarak 21 Mart gecesi Indigo’nun her noktasında dans edilmesine sebep olacak.
Kapı açılış: 23.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT