Opus Amadeus İstanbul Org Festivali

Tarihler: 22 Kasım 2018 Perşembe ~ 22 Kasım 2018 Perşembe 22 Kasım 2018 20:30

Yer: Saint Esprit Kilisesi, Harbiye

Ücret: Üç konser Tek bilet Kombine - 277.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2018 ~ Kas 22, 2018
Org enstrümanların kralı mıdır?

"Cevaplar farklı olabilir ancak nereden bakarsak bakalım, kilise orgu gibi heybetli bir çalgının yeryüzünde eşi benzeri yok.
Opus Amadeus İstanbul Org Festivali Türkiye’de bir ilk ! Ortaçağdan bu yana genişleye genişleye, sayısı ve çeşitliliği arta arta günümüze gelen kilise orgu için müzik tarihi boyunca birbirinden muhteşem eserler bestelendi, bugün de bestelenmeye devam ediyor. Festival süresince pek çok dönemi kapsayan zengin bir org repertuarı sizleri bekliyor olacak.  Muhteşem duygularla ve büyük keyifle dinleyeceğiniz, geçmişinin muazzam eskiye, evet, inanmayacaksınız ama yedinci yüzyıla kadar uzandığı iddia edilen org bir ortaçağ enstrümanı.  

Festivalimizin amacı eşsiz tınısı ve benzersiz etkisi için birbirinden güzel ve muazzam yapıtlar üretilmiş bu büyüleyici enstrümanı üç konserle ve Avrupa’nın birbirinden değerli virtüözlerinin yorumuyla İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunmak. Opus Amadeus İstanbul Org Festivali’nde Harbiye Saint Esprit Kilisesi’nin rüya gibi akustiğini ve enfes bir repertuarı sizlerle paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz."

Önemli Not: Konser mekanının Harbiye, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kapısı Saat: 20.35 itibarıyla kapanacak ve konsere giriş imkanı kalmayacaktır. Bu konudaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

www.opusamadeus.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT