Osman Ziyagil

Tarihler: 12 Şubat 2013 Salı ~ 12 Şubat 2013 Salı Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL 2. Kategori - 23.50 TL 3. Kategori - 18.50 TL 4. Kategori - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve CRR Konser Salonu gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2013 ~ Şub 12, 2013

Türk Musikisi Sanatının yüksek sanatlı ve geniş tarihinin, Hafız Post ile başlayan, Batı’da Barok Müziğinin etkisinde kalan seçkin Türk Müziği bestekârların eserlerinden oluşan konser repertuarında; Beste, Ağır Semai, Yürük Semai klasik formlarının örneklerinin yanısıra, 19. Yüzyılın sonları ile 20. Yüzyılın başlarında Klasik Türk Müziğimize hizmet etmiş ve seçkin eserler vermiş mümtaz bestekârların eserlerinden örnekler verilecektir. Osman Ziyagil’in solist olarak katılacağı konsere, sazlarıyla; Klasik Kemençede Selim Güler, kanunda Göksel Baktagir, Udda Yurdal Tokcan, Çelloda Emrullah Şengüller ve üstat neyzen Arif Erdebil eşlik edeceklerdir. Konsere ayrıca Pervin Ziyagil konuk solist sanatçı olarak katılacaktır.

Osman Ziyagil, 14 Mart 1967 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğdu, ilk musiki derslerini babası Hafız Mehmet Ziyagil’den aldı. TCDD Meslek Lisesi 7. Dönem mezunudur. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Ön Lisans programını tamamladı.  1990 yılında İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümüne girerek Güher Güney ile şan, Prof. Dr.Alaeddin Yavaşça, Tülun Korman, Tülin Yakarçelik, Bekir Sıdkı Sezgin ile Türk Müziği Nazariyatı ve üslup-repertuar çalıştı. Kısa bir süre TRT İstanbul Radyosu’nda akitli ses sanatçısı olarak görev yaptı. İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu kurucularından Prof. Necdet Yaşar’ın davetleriyle 1993 yılında topluluk çalışmalarına katıldı. Danışmanı ve hocası olan Prof. Mutlu Torun’un sözlü eserlerini “Buluşmalar” albümünde seslendirdi. Finlandiya, Hollanda, Belçika, İtalya, Almanya, Fransa, Kosova ve İsviçre’de Türk Müziğini tanıtan festival ve etkinliklerde solist olarak görev yaptı. Halen İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu’nda ses sanatçısı ve Topluluk Müdürü olarak görev yapmaktadır.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT