Ozan Çolakoğlu

Tarihler: 31 Aralık 2015 Perşembe ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 31 Aralık 2015 22:00

Yer: Circus Club

Ücret: Bilet Fiyatları Genel Giriş 110.00 TL (1.İkram vardır)Genel Giriş 275.00 TL (Sınırsız ikram vardır)Stand  1320.00 TL (4.kişilik)Loca  4400.00 TL (8.Kişilik) -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2015 ~ Ara 31, 2015
Benzeri olmayan bir gece yaşamak için  CircusClub’da Ozan Çolakoğlu ile yılbaşı partisine davetlisiniz.

"Her şey mümkün sadece hayal et" sloganı ile yola çıkan sirk temalı kulüp, yılbaşı gecenizi unutulmaz kılmaya hazır.

CircusClub göz alıcı şovlar, heyecan verici performanslarla sirk deneyimini mekan içindeki özel etkinliklerle sizlere sunacak. Bu büyülü gecenin en renkli bölümü ise Türkiye’nin en iyi aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu’nun performansı olacak. Bugüne dek Tarkan,  Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Gülşen, Sertab Erener, Yalın, Göksel gibi pek çok sanatçıyla hem kendi albümünde çalışan, hem de albümlerine imza atan Ozan Çolakoğlu, yılbaşı gecesi en sevilen şarkılarını CircusClub’da sizlerle buluşturacak!

CircusClub’da garip, acayip, şaşkınlık verici bir dizi eğlence sizleri bekliyor olacak. Cüceler, akrobatik gösteriler, sıra dışı palyaçolar, yılan kadın ve Show kızlarının dans performanslarıyla büyüleneceksiniz. CircusClub’a göz kamaştırıcı ışık oyunları ile aydınlatılmış bir anahtar deliğinden geçerek adım atıyorsunuz. Boyut kavramı, mekandaki dev mantarlar ve şekerlerle yeni bir anlam kazanıyor. Sirkin vazgeçilmezi  "circus elephant" bütün ihtişamı ve top üzerindeki denge duruşuyla kapıda sizleri karşılıyor. 

VIP müşterilerine hizmet verecek boğaz manzarasına hakim ikinci katı, sirk hayatinin gizemli ve gösterişli atmosferini yansıtıyor. Duvarlarda kullanılan perdeler, renkli duvar kağıtları, zemin ve tavanda kullanılan malzemelerle üç boyutlu bir hava yaratıldı. Mekanı bölen zincirler ayrı bir hareketlilik katarak,  ayna ve gizli ışık oyunları Circus Club’ın adrenalin dolu ve dinamik atmosferini hayata geçiriyor. Top havuzu, küre salıncaklar ve şaşırtmalı aynalarla kaplı labirentiyle yetişkinler için alışılmışın dışında bir eğlence merkezi hazırlandı. Performansların sergileneceği sahneler müşterilerin kullanım alanlarına entegre edilerek daha interaktif ve hareketli bir ambiyans yaratıldı. İplere asili performans sanatçıları gece boyunca yürek hoplatan gösterileriyle geceye adrenalin katacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat, kapı açılış saatidir. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Loca ve stand bilgilerinin ayrıntıları (0212) 261 1988 nolu numaradan alabilirsiniz.- Bilet fiyatına 1 ikram dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT