Özer Özel Tanbur Konseri

Tarihler: 08 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Nisan 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 28,50 TL - 2. Kategori: 23,00 TL - 3. Kategori: 17,00 TL - 4. Kategori: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2011 ~ Nis 8, 2011

Klasik Türk Müziği camiasında renkli kişiliği, sanatsal yorum ve fikirleriyle çok sevilen ve başta müzisyen dostları tarafından takdirle karşılanan Özer Özel; hemen hemen eline aldığı her enstrümanı çalabilmesi ile tanınır.

Tanbur sazındaki ustalığı, bu enstrüman için çalınması mümkün olmayan eserleri dahi yorumlamada gösterdiği beceri dinleyenleri başka dünyalara götürür. Televizyon dizilerinde seslendirdiği pek çok eser unutulmuş eserler sayfasından yeniden icra edilen ve sevilen eserler sayfasına geçmişti.

Pek tabi bunun en önemli sebebi yorumlamadaki ustalık ve sadeliktir. Bu eserler arasında herkesin bir çırpıda hatırlayacağı “Asiye”, “Elif Dedim Be Dedim”, “Bir Fırtına Tuttu Bizi” ilk akla gelenlerdir. Sevenlerini tarifi imkânsız bir müzik yolculuğuna çıkartacağı bu konserinde, sanatçı, saz eserleri, ilâhiler, makam müziği sözlü eserleri ve türküler seslendirecek.

Konserin bazı bölümlerinde Özer Özel’e, ” Hem hayat hem müzik serüvenindeki yegâne yol arkadaşı olan eşi, Aslıhan Özel “İstanbul Kemençesi” ile eşlik edecek. Konser boyunca kendisine başka hangi usta hanende veya sazendelerin refakat edeceği ise merak konusu.

Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
Etkinlik saatinden en az 30 dakika önce salonda olmanız önerilir.
7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT