P.O.Box İstanbul Konseri

Tarihler: 13 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 13 Temmuz 2009 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Kemancı Rock Bar

Ücret: 10 TL

Adres: Sıraselviler Cad No: 77 Taksim - İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 245 30 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2009 ~ Tem 13, 2009
P.O.Box İstanbul Konseri
2001, Nancy çıkışlı ska grubu P.O.BOX, ilk konserini Fransa’da verdi. Kurulduğu günden beri Avrupa`nın neredeyse tüm ülkelerini turlayarak hatrı sayılır bir festival grubu oldu.
İlk demo CD`lerini (`Fartcore`, 2001) ve ardından bir split CD (`We are all in the gutter but some of us are looking at the stars`, 2002) çıkardıktan sonra Winged Skull Records’tan bir teklif aldılar ve akabinde 2004 yılında ilk EP’lerini çıkartılar. (`Rock my reality`)

Avrupa yollarında binlerce kilometre tur yaptıktan sonra ilk debut-albumlerini ‘…and the lipstick traces’ kayıt etme imkanına yol acildi ve bunun ardından da Nisan 2007’de Long Beach Records Europe, Ubersee Records ve Guerilla Asso’yla anlaşarak bütün Avrupa’ya albümlerini dağıttılar. Mayıs 2007’de Unattractive Records P.O.BOX’un albümünü Japonya’ya tanıttı. Muhteşem şarkıları ve sahne enerjileriyle kısa sürede Japonya’da da en sevilen ska grupları arasında gösterildi.

P.O.BOX şu an ‘InBetweenTheLines’ adını verdikleri ikinci albümlerini çıkarmakla uğraşıyor. İkinci albümlerinin içinde bulunan 15 parca alışılmışın dışında “Explosive Punk / Ska” tarzında ve aralarında özel olarak Chris Creswell (Flatliners) ve Vic Ruggiero (Slackers) çalışmaları var.
Fransa’nın en sevilen ska gruplarından P.O.BOX, dünya turnesi kapsamında 13 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Ska Foundation ile birlikte ilk defa İstanbul’da! Ön bilet satışları sadece Kadıköy “Black Magic Tatto”ya ait olan konserin organizasyonunu Bohemian Events Group üstleniyor.

P.O.BOX (FRANSA)
http://www.myspace.com/pobox
ISTANBUL SKA FOUNDATION
http://www.myspace.com/istanbulska

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT