Palestine Underground İstanbul

Palestine Underground İstanbul

Tarihler: 02 Şubat 2019 Cumartesi ~ 02 Şubat 2019 Cumartesi 20.00 - 04.00

Yer: Anahit Sahne

Ücret: Tam 40.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. No:1-2-4-5 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2019 ~ Şub 2, 2019

ROOT & AnahitSahne sunar: " Palestine Underground ", " Boiler Room " tarafından 2018 yılında yayınlanan kısa bir belgeseldir. Tekno DJ'leri, hip-hop yapımcıları ve rapçiler dahil olmak üzere alternatif Filistin müzik koleksiyonlarının ardından, film Batı Şeria'da işgal altındaki Filistin Bölgesi'ndeki unerground müzik sahnesini belgeliyor.

Filistinli müzik kolektifi Jazar Crew, İsrail’deki ana akım sahnesine bir alternatif sunmak için Haifa’da yeni bir parti düzenler.

Ramallah, Filistin'deki sanatçılarla bağlantı kurup, Batı Şeria'ya gidip Techno DJ'leri Sama ve Oddz ile Saleb Wahad ve Bltnm gibi kolektiflerde bulunan tantalizing hip-hop ve rap müzik üyeleriyle etkinlikler düzenleyerek tüm baskılara ve ayrılıklara karşı farklı olduğu kadar özel bir direniş gösteriyorlar.

“Palestine Underground” belgeselinin gösterimi İstanbul'da Anahitsahne'de yapılacak. Belgesel gösteriminde bize katılacak olan ve belgeselde yer alan bazı sanatçılar gösterim bittikten sonra tartışmaya katılacak ve canlı performansları tartışmadan sonra başlayacaktır. “Filistinin Sesleri” Filistin elektronik müzik dünyasının sanatçıları olan Jazar Crew, ODDZ, Makimakkuk ve Al-Nather tarafından sunulacak!

Etkinlik Kuralları:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Öğrencilerin kimlik göstermesi zorunludur.
Vestiyerimiz Ücretsizdir. Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınmamaktadır. Palto, mont, ceket ve sırt cantalarının vestiyere bırakılması tercih edilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT