Paradisos Sessions 21

Tarihler: 12 Eylül 2021 Pazar ~ 12 Eylül 2021 Pazar 12 Eylül 2021 17:00

Yer: Cennet Bahçesi Burgazada

Ücret: Numarasız Oturma - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Burgazadası, Gönüllü Cad. No:60 Adalar İstanbul

Telefon: (0216) 381 16 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2021 ~ Eyl 12, 2021
Uzun bir aranın ardından “Paradisos Sessions” tam 5 isimle geri dönüyor. A Project Partner organizasyonu ile gerçekleşecek Cennet Bahçesi’nin gelenekselleşen müzik şöleninde bu sezon tam 5 isim müzikseverlerle bir araya geliyor.

Yıllar içerisinde onlarca ismi sahnesinde ağırlayan “Paradisos Sessions” pandemi sebebiyle 2020’de gerçekleşememişti. Bu sene 12 Eylül’de 5 isimle gerçekleşecek etkinlikte Teo Blues Band, Efza, Oğuzhan Şahin, Nabıcaz ve Heykel müzikseverlerle bir araya gelecek. Açık havada müzik keyfini sezon bitmeden yakalamak isteyenler bu özel akşamı kaçırmayın.

17:00 Teo Blues Band
18:00 Efza
19:00 Oğuzhan Şahin
20:00 Nabıcaz
21:00 Heykel

TEO BLUES BAND
Ekip, Ocak 2014'de çıkardıkları  "Serbest Piyasa" isimli albüm itibariyle  blues müziğine sadık kalarak Freddy King, Albert Colins, Slim Harpo gibi az duyulur sanatçıların eserlerini  yıllardır icra etmektedir.

Tarık Değirmenci - Gitar&Vokal
Onur Şentürk - Gitar
Berkdoğan Esen - Harmonika&Geri Vokal
Sümer Pasin - Davul
Onur Şengül - Bas Gitar & Geri Vokal

EFZA
İlk olarak şiir yazan Efza, sesini keşfettiğinde şarkı da yazabileceği hayali ile yolculuğuna başlamıştır. Alternatif sahnenin yeni isimlerinden Efza, müziğini ‘’kafamın içindeki sentez’’ diye tanımlıyor.

OĞUZHAN ŞAHİN
10 yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlayan Oğuzhan Şahin’in müzikle olan bağları çocukluktan ve aileden geliyor. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisi, yeteneklerini keşfetmesine yardımcı oldu. 13 yaşına geldiğinde 1 albümlük şarkıyı çoktan bitirmişti. Liseye geçtiğinde ilk grubunu kurdu ve farklı yerlerde sahne aldı. İlk grubu dağıldı ve 2. grubunu kurduğunda 17 yaşındaydı. Henüz o yaşlarında gitar, bateri ve piyanoyu çoktan öğrenmişti. Lisenin son yılında okulunun müzik orkestrasını kurarak büyük konserler için hazırlamış ve büyük başarılara imza atmıştır. 2021 yılında çıkış şarkısı olan “Vaveyla” adlı single ile profesyonel kariyerine adım atmıştır.

NABICAZ
2019’un ilk çeyreğinde Doğaç Yıldız (Vokal/Gitar/Klavye) ve Alp Kepçeoğlu (Solo Gitar) tarafından İstanbul'da kuruldu. 2020 yılında Tümerkan Aldanmaz (Davul) gruba dahil olmuş ve birlikte daha profesyonel işlere imza atmışlardır. Grup, 2020 senesinde 'Olmaz Mı?', 'Beklesem' ve 'Sorun Var' adlı teklilerini yayınlayarak 2021’e hızlı bir giriş yaparak 3 akustik şarkıdan oluşan ilk EP albümleri 'Salonda'yı yayınlamıştır. Ardından ikinci EP’leri 'Pimi Kayıp'ın kayıtlarını canlı olarak stüdyoda kaydetmiştir. Nabıcaz, sözü, müziği ve aranjeleri kendilerine ait olan alternatif rock türündeki şarkıları ile seslerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.

HEYKEL
2020 yılında Vakur Pehlivan'nın vokali ile ''Bilmez Mi?'' adlı bir tekli çıkaran ekip 2021 yılında ''Olmayan'' adında bir tekli daha yayınladı. Birbirlerine olan uyumlarını sürdürmek adına grup olarak devam etme kararı aldılar ve müzik hayatlarına “Heykel” olarak devam ediyorlar. 
Klasik rock ile alternatif müzik yapan ve şarkılarının söz ve müzikleri tamamen kendilerine ait olan ekip;  vokalde Vakur Pehlivan, bas gitarda Mahir Bektaş, gitarda Ege Can Aldağ ve davulda Eren Karaduman’dan oluşuyor.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Etkinlikler sınırlı sayıda kapasite ile gerçekleşecektir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı ebeveynleri ile etkinliğe katılabilirler.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır.- Etkinlik alanına maskesiz giriş yasa gereği kesinlikle yasaktır.- Covid-19 önlemleri kapsamında etkinlik alanında yeme-içme faaliyeti dışında maskesiz dolaşmak yasaktır. - Alan içerisinde sosyal mesafe kuralına uymak gereklidir.- Covid-19 önlemlerine uymayan ziyaretçiler alana kabul edilmez veya giriş yapmışlarsa alan dışına çıkartılır. Bu durumda bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT