Parkway Drive

Tarihler: 23 Kasım 2010 Salı ~ 23 Kasım 2010 Salı - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2010 ~ Kas 23, 2010

Parkway Drive yeni albümleri Deep Blue’nun tanıtımı kapsamında yeniden Avrupa’yı turlayacak ve 23 Kasım 2010 Salı gecesi İstanbul’a uğrayarak İstanbul Live Performance Hall’da toplanacak olan müzikseverlere inanılmaz bir gece yaşatacak.

23 Kasım Salı Gecesi EASTERNBULL MUSIC organizasyonu ve ETNIES Türkiye desteği ile gerçekleştirilecek gecenin bir diğer özelliği ise Ankara’lı metal / hardcore grubu Since Yesterday`in 06 Eylül 2010 tarihinde İngiliz plak firması GLASSTONE RECORDS etiketiyle tüm dünyada yayınlanan ilk albümü THE ARTIFICIAL TRUTH` un İstanbul galası olması.

www.easternbull.net
www.myspace.com/parkwaydrive
www.myspace.com/sinceyesterdaytr
www.istanbullive.com.tr
www.etniesturkey.com
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=126483110734077&ref=ts

Parkway Drive
Parkway Drive 2002 yılında Avustralya’da kurulmuş bir metal / hardcore grubudur. Bugüne kadar "Killing with a Smile", "Horizons" ve "Deep Blue" isimli 3 albüm, bir adet DVD, "Don`t Close Your Eyes" isimli bir ep ve 2 adet split albüm piyasaya sürdü.

2005 yılında ilk albümlerinin kaydı için soluğu, Killswitch Engage’in efsane gitaristi ve aynı zamanda Unearth, Underoath gibi grupların albümlerini kaydeden prodüktör Adam Dutkiewicz’in yanında, Amerika’da aldı.

Grup zaman içerisinde özellikle Avustralya’da çok büyük bir fan kitlesi edindi; buna ilaveten ülkelerinde Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through, Alexisonfire gibi dev gruplarla sahne aldı ve Metal for the Brain, Australia`s Hardcore gibi ülkesinin prestijli festivallerinde boy gösterme şansı buldu.

Grubun ilk albümü, Killing with a Smile ise kendi ülkelerinde Resist Records imzasıyla Ağustos 2005’te yayınlandı ve sadece burada 30.000 kopya sattı. Grup Haziran 2006’da Amerikalı ünlü plak firması Epitaph Records’un dikkatini çekti ve böylelikle dünyanın en ünlü plak firmalarından biri ile anlaşma şansını elde etti. Parkway Drive, bu birliktelik sonrasıRockstar Taste of Chaos, Homebake Festival, Sound Festival, Resist Records Tour, Soundwave Festival ve Gravity G Festival gibi İngiltere ve Avrupa’nın yine en prestijli festivallerinde boy gösterdi.

6 Ekim 2007’de ise ikinci albümleri Horizons’u yayınlayan grup; bu albümde yine prodüktör Adam Dutkiewicz ile çalıştı. Horizons özellikle uluslararası basında büyük ses getirdi ve oldukça iyi kritikler topladı. Albüm Avustralya müzik listelerine (ARIA Charts) ise 6 numaradan girdi. Artık tüm tur ve konserlerde headliner haline gelen grubun fan kitlesi dünya genelinde hızla ve inanılmaz bir şekilde büyümeye başladı.

2009 yılı Japonya Turnesinin hemen sonrasında, Bamboozle Açık Hava Festivali’nde onbinlerce insana çalma şansı bulan grup bunun arkasından Download Festival’e katılarak dünyanın en iyileriyle sahne aldı. Horizons albümleri Avrupa da inanılmaz bir satış rakamına ulaşarak multi platinium statüsüne ulaştı.

Parkway Drive 23 Mart 2010 tarihinde yeni albümleri Deep Blue için ünlü prodüktör Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool, Bad Religion) ile stüdyoya kapandı. Albüm 28 Haziran 2010’da yayınlandı ve Avustralya müzik listelerine 2 numaradan giriş yaptı. Grup, Deep Blue albümüyle son olarak 2010 Avustralya Independent Müzik Ödüllerinde Yılın En İyi Hard Rock / Punk Albümü ödülünü de kazandı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Mekanda sigara içme alanı mevcuttur.
- Etkinliklerde belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT