Partymag Presents : And God Created Woman

Partymag Presents : And God Created Woman

Tarihler: 08 Mart 2019 Cuma ~ 08 Mart 2019 Cuma 22.00

Yer: Grand Pera Cercle D’Orient Salonu

Ücret: Tam 226.00 TL, Öğrenci 70.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Cercle d’Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56 - 58 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2019 ~ Mar 8, 2019

Ve Tanrı kadını yarattı…

Cercle d-Orient binasında gerçekleştirdiği Apollon’s Saturday ile hafızalarda yer edinen etkinliğin mimarı Partymag ile şehrin en kaliteli mekanlarından Mitte’ nin sunumu ve Collagen’ in ana sponsorluğunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Grand Pera’nın tarihi atmosferinde yine unutulmaz bir deneyim yaşatılacak.

Kadınların başrolde olacağı bu gecede, KaterBlau’ nun renkli ismi Britta Arnold, Burning Man ve Tulum’ da gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Deer Jade, son dönemde kendi topraklarından çıkarak bir çok etkinlikte yer alan Elif ve yakaladığı çıkışla müziğini günden güne daha büyük kitlelere ulaştıran İrem ile Sevil Soylu. After Party’de ise son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Carlita bu masalsı deneyimi taçlandıracak.

‘So Art Project’ sanat topluluğu işbirliğiyle gerçekleştirilecek canlı sanat performanslarıyla da görsel bir şölen ve farkındalık yaratan anılar biriktirilecek.

Önemli Notlar:
Kapıda sınırlı sayıda bilet satışı yapılacaktır.
Kadın-Erkek dengesine önem verilmektedir.
Organizatör uygun görmediği kişileri almama hakkına sahiptir. Ücret iadeleri etkinlik sonrasındaki ilk iş günü gerçekleştirilir.
Kapalı alanlarda sigara içmek kesinlikle yasaktır. Organizatör, bu kuralı ihlal edenleri ücret iadesini yapmadan etkinlik alanında çıkarma hakkına sahiptir.
Backstage bilete sahip olanlar için ‘After Party’ girişi ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT