Pera'da Caz

Pera'da Caz

Tarihler: 24 Aralık 2019 Salı ~ 24 Aralık 2019 Salı 24 Aralık 2019 20:00

Yer: Demirören İstiklal Social İstanbul

Ücret: Numarasız - Tam 67.50 TL Öğrenci 37.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2019 ~ Ara 24, 2019
Farklı ülkelerden gelen ve yolları İstanbul'da kesişen üç değerli müzisyen, Evrim Demirel, Andreas Metzler ve Riccardo Marenghi, Stanpolites' Project'te tıpkı yaşadıkları şehir gibi güçlü, enerjik ve aynı zamanda dokunaklı; eklektik bir tını ürettiler. İstanbul’un çok kültürlü yapısının yansımaları Stanpolites Project’te bir sentez olarak değil, daha çok entelektüel bir sızıntı olarak gün yüzüne çıkmaktadır. Bu müzik, caz müzisyenlerinin icra ettiği bir “dünya müziği” olarak tanımlanabilir.

Müzik formlarının birbirinden beslendiği günümüzde caz müziğinin arayışlarla dolu dünyası, Gedik Sanat olarak mercek tutmak istediğimiz bir yapıdır. Geçtiğimiz sezon Ece Göksu ile başlattığımız Pera’da Caz konseptimiz, bu sene, İstanbul’un kozmopolit yapısını temsilen kurulan ve bu yapıyı resmeden Stanpolites Project ile devam ediyor. Geçtiğimiz sene solo albümü “Seyir Defteri“ni piyasaya süren Furkan Bilgi eşliğinde gerçekleşecek konser kalıpların dışına çıkabilen, hayallerinin peşinden koşan ve var olanı sorgulayan bir akşam yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT