Pera Palace Cumartesi Konserleri - Şirin Pancaroğlu

Tarihler: 21 Kasım 2015 Cumartesi ~ 21 Kasım 2015 Cumartesi 11:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 85.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2015 ~ Kas 21, 2015

Türkiye’nin önde gelen arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, "Cumartesi Sabah Konseri" etkinlikleri kapsamında 21 Kasım'da Pera Palace Hotel Jumeirah - Grand Pera'da sizlerle olacak.

Akustik atmosferinde müziğin büyüleyici tınılarını buluşturan Pera Palace Hotel Jumeirah, yeni sezon Cumartesi Sabah Konserleri’nde sizleri yine Türkiye’nin uluslararası boyutta ün yapmış sanatçılarıyla buluşturuyor. Otelin en ihtişamlı salonlarından olan Grand Pera’da 21 Kasım’da sahne alacak Şirin Pancaroğlu, dinleyicilerine keyifli dinletiler sunacak.  

Klasik müzik geleneğinden yetişen Türkiye’nin önde gelen arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, aynı zamanda geleneksel Türk müziği, doğaçlama, tango ve avangart türlerindeki çalışmaları ve mizansen içeren performanslarıyla da tanınır. Washington Post gazetesi tarafından “uluslararası ölçekte büyük bir yetenek” olarak nitelendirilmiştir. 

Türkiye’deki pek çok uluslararası festivallerin yanı sıra Fransa, İngiltere, Almanya, ABD, Brezilya, Japonya ve daha birçok ülkede konserler vererek Ülkemizi muhteşem bir şekilde temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2014 Amasya Altın Elma Beste Yarışmasında üçüncülük ödülü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Takdir Ödülü, 19 Mayıs Üniversitesi “En İyi Virtüoz” Medya Ödülü ve Çağdaş Gazeteciler Derneği ödüllerine layık görülmüştür.

- Sabah konserlerine katılacak misafirler aynı zamanda Agatha Restaurant'ta 21 Kasım'da servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirimle faydalanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT