Pera Palace Cumartesi Konserleri

Tarihler: 16 Nisan 2016 Cumartesi ~ 16 Nisan 2016 Cumartesi 16 Nisan 2016 11:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2016 ~ Nis 16, 2016
CelloPianoDuo, 16 Nisan'da Pera Palace Hotel Jumeirah sahnesinde...

Pera Palace Hotel Jumeirah’da klasik müzik tutkunlarının büyük bir heyecanla takip ettiği Cumartesi Konserleri,  nisan ayında yeni çıkan albümleriyle viyolonsel sanatçısı Dilbağ Tokay ve piyanist Emine Serdaroğlu'ndan oluşan CelloPianoDuo'yu ağırlıyor.

120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan, doğal akustiği sayesinde özel bir ses sistemi kullanılmasına gerek olmayan Grand Pera Balo Salonu; 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 11.00’de viyolonsel sanatçısı Dilbağ Tokay ve piyanist Emine Serdaroğlu'ndan oluşan CelloPianoDuo'yu ağırlıyor.

Renkli programları ve özgün yorumlarıyla, yurt genelinde ve İstanbul'da 42. İstanbul Müzik Festivali dahil olmak üzere pek çok salonda performans gösteren; yurtdışında ise İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Bulgaristan, Sırbistan, Belçika ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konserler veren ikili, bu konserde Barok dönemden günümüze çello-piyano repertuvarının en güzel eserlerini yorumlayacaklar. 

Biletlerin satışa sunulduğu bu özel etkinlikte, misafirler aynı zamanda Agatha Restaurant’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden, biletlerini göstererek yüzde 15 indirimle faydalanabilecek.

- Bu konserde misafirler aynı zamanda Agatha Restaurant'ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden, biletlerini göstererek %15 indirimle faydalanabilecek.- İKSV Lale Kart sahiplerine %20 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT