Peter Bjorn & John

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 02 Şubat 2010 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Şub 2, 2010

İsveçli güçlü indie-rock grubu Peter Bjorn and John 1999 yılından bu yana müzikseverlerin dikkatini çekiyor. 2006’da yayınladıkları “Young Folks” adlı şarkı dünya çapında büyük bir hit haline gelen ekibin müziğinde power pop, new wave ve 60’lı yılların etkisi açıkça hissediliyor. 2002’de kendi adlarıyla yayınladıkları ilk albümün ardından grup, birçok konser ve EP’nin ardından ikinci albümleri olan “Falling Out”u 2004 yılında yayınladı. Grubun 3. Albümü olan “Writer’s Block” uluslararası bir hit haline gelerek Peter Bjorn and John adını tüm dünyaya duyurdu.

Yayınlanmasından kısa süre sonra büyük bir hit haline gelen “Young Folks” ile dinleyici kitlesini büyük oranda arttıran grup albüm tanıtımı kapsamında geniş kapsamlı bir turneye çıktı ve aynı zamanda 2007’de Kanye West ile birlikte sahne aldı. Şarkı FIFA 2008’in resmi şarkılarından biri olurken, Gossip Girl başta olmak üzere birçok dizinin film müzikleri arasındaki yerini aldı ve 2006 yılında NME tarafından yılın en iyi 2. Şarkısı seçildi. 2008 yılında enstrümental albümleri “Seaside Rock”’ı yayınlayan grup son albümleri olan “Living Things”’i 2009 başında dinleyicilere sundu. Peter Bjorn and John, Babylon sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor olacak.

http://www.myspace.com/peterbjornandjohn

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT