Peter Kruder

Tarihler: 23 Kasım 2012 Cuma ~ 23 Kasım 2012 Cuma 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Propaganda gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2012 ~ Kas 23, 2012

Downtempo müziğin usta prodüktörü Peter Kruder, İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Propaganda'ya konuk oluyor. Solo çalışmalarıyla olduğu kadar, Richard Dorfmeister ile olan ortak projesi Kruder - Dorfmeister'le de bir hayli ses getiren Avusturyalı müzisyen, sofistike tınılarıyla Propaganda kabinini şereflendiriyor.

Trip-hop, bossa nova, house ve dub öğelerini kendilerine has bakış açılarıyla yeniden yorumlayan Kruder & Dorfmeister ile yıldızı parlayan Kruder'in elektronik müzik dünyasında bir efsaneye dönüştüğünü ispat eden albüm "The K&D Sessions", yakaladığı yüksek satış rakamıyla çıtayı bir hayli yükselmişti. Efsanevi müzisyenin Peace Orchestra ve Fauna Flash gibi isimlerle yarattığı işbirlikleri de Kruder'in çok yönlü doğasını zaman içerisinde ortaya koydu. Dorfmeister ile G-Stone Recordings'i kuran Kruder, DJ DSL, Urbs, Tosca gibiisimleri bünyesine katarak kısa sürede büyük başarıya ulaştı. Depeche Mode, Count Basic ve Roni Size gibi önemli isimler için gerçekleştirdiği remix çalışmalarıyla da dikkat çeken ve 90’lardan bu yana elektronik müzik sahnesine yön veren Peter Kruder, yenilikçi bakış açısıyla hala farklı nesillere ilham vermeye devam ediyor. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT