Pijama

Tarihler: 22 Ocak 2011 Cumartesi ~ 22 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2011 ~ Oca 22, 2011

Pijama, Bronx Pi Sahne’de yeni klibini kutluyor!

Enerjik sahne performansıyla Türkiye’nin birçok şehrinde verdiği konserlerle bol bol konuşulan Pijama, 22 Ocak Cumartesi Bronx Pi Sahne’de olacak.

Eğlenceli videolarıyla da dikkat çeken grup, “Takma Kafanı” isimli ilk albümü daha birinci yılını doldurmadan, albümün dördüncü klibini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Grup ‘Hep Aynı’,‘Boşvermişim Dünyaya’ ve ‘Tek Dikişte’nin ardından, ‘Yaşamaya Gelmişken’ adlı parça için çektiği videoyu kutlamak ve sevenleriyle paylaşmak için 22 Ocak’ta Bronx Pi Sahne’de olacak. Eğer canlı müzik seviyorsanız ve eğlenmekle ilgili bir probleminiz yoksa mutlaka canlı görmeniz gereken Pijama, her birini bir gösteri gibi ele aldığı ve son derece eğlendiği konserlerinde, albümündeki parçaların yanında, özel olarak hazırladığı cover repertuarıyla da performanslarında tansiyonu hiç düşürmüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT