PSM Caz Festivali: Dead Combo

PSM Caz Festivali: Dead Combo

Tarihler: 02 Mayıs 2019 Perşembe ~ 02 Mayıs 2019 Perşembe 02 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 80.00 TL Öğrenci 60.00 TL 2. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2019 ~ May 2, 2019

David Cronenberg’i bile kendine hayran bırakan ikiliden, sinematik bir müzik şöleni.

Melankolik duygular barındıran Portekiz halk müziği fadoyu, 20. yüzyılın en tanınmış film müzisyeni Ennio Morricone’nin Spaghetti Western besteleri, avangart caz, folk, blues ve Afrika’ya dokunan unsurlarla bir araya getiren Dead Combo’nun ünü 2003’te kurulduktan kısa süre sonra ülke sınırlarının dışına taştı. Farklı müzikal katmanlar arasında özenle işlediği kurguyla derin duyguları geçirmede üstün başarıya sahip olan grup, 2008 tarihli Lusitânia Playboys albümüyle sesini dünya çapında geniş kitlelere ulaştırdı.

Dead Combo’nun sihirli formülü, kurucular Tó Trips ve Pedro Gonçalves’in ortak ürünü. Sinematik doku ve şiirsel anlatımın hakim olduğu enstrümantal şarkıların akıntısına kapılan dinleyicilerini bir cenazeci ve bir gangster kimliğine bürünerek selamlayan ikili, 2012’de ünlü televizyon şovu “No Reservations”ın Lizbon bölümünde Anthony Bourdain’i karşılamanın ardından soluğu David Cronenberg’in Cosmopolis filminin dünya prömiyerinin partisi için Cannes Film Festivali’nde almıştı.

Dead Combo’nun Odeon Hotel isimli yedinci albümü geçtiğimiz yıl yayınlandı. Grubun temellendiği müzikal ögeleri daha yüksek sesle fakat bir o kadar da yeniliklere açık bir tavır içinde buluşturan albüme çakıllı vokaliyle Mark Lanegan da eşlik ediyor. Dead Combo parçalarının çizdiği zamanlar arası manzaraları sahne karşısında canlı izlemek benzersiz bir deneyim olacak.

“Sıklıkla müziğimizi bir gemiye benzetiriz. Denize açılıp, keşfettiğimiz kara parçalarına orada yapılan müziği duyacak kadar yaklaşıyoruz ve sonra o fikri ya da anıyı kendimize göre yeniden düzenliyoruz.”

Dead Combo, 2018

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.-Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT